Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena - 90'er-fest, showkamp og fest fra klokken 16

Det var et vildt drama, Rødovre og Herlev leverede i aftes i PM Montage Arena.

40 minutters total Herlev-dominans blev vekslet til et Rødovre-comeback, som kaldes "sindssygt og episk" på Mighty Bulls hjemmeside. På blot tre minutter og lidt til vendte bøtten for Mighty Bulls, der blev ført an af Frederik Kaels, der var Rødovres store solist med mål og assister i afgørende momenter.

Det hele endte med en dramatisk straffeslagskonkurrence, som Nick Crawford afgjorde. 4-3 og to point til Rødovre - vel stik imod spil og chancer set over 65 minutter.

- Jeg tror at andre - ligesom mig - skal gå hjem og kigge sig i spejlet. Vi må i stedet fokusere på det positive vi kan tage med fra kampen. Det er sådanne ting fra fjerdekæden, der leverer, der kan få resten af holdet i gang, siger Steffen Klarskov fra Rødovre til klubbens hjemmeside før dagens kamp.

Kampen er i øvrigt omgærdet at stort 90'er-fest-arrangement i Rødovre. Dørene åbner klokken 16 og klokken 17 er der showkamp mellem legender fra Rødovre og Herlev. Det bliver stort.

Når den rigtige kamp går i gang, skal Rødovre koncentrere sig om at holde folk som Skinnars og Rollin-Carlsson fra fadet. De to svenskere holdt nu og da total legestue omkring Mighty Bulls-buret og kun en stærk O'Connor holdt dem fra yderligere scoringer. Også Brett Thompson havde adskillige forsøg, der var tæt på.

Historikken: Av for den, Herlev. Et lille Rødovre-kompleks er måske ved at indfinde sig. Sejren i går var Rødovres sjette på stribe mod rivalerne.

Statistikken: Acke Ringström blev udvist i 2+10 efter 50 minutter, og han var åbenbart en vigtig mand i Herlevs forsvar. Det var med Ringströms farvel til den ordinære spilletid, at Herlev brød sammen og indkasserede tre målmænd.

Duellen: Både Emil Jidskog og Matt O'Connor diskede op med flere flotte redninger. Jidskog tog Steffen Klarskovs friløber ved 1-0 til Herlev, mens Matt O'Connor holdt Herlev fra at komme yderligere foran efter de første 40 minutter. Står O'Connor i aften igen, eller rammer Rørth Rødovre-buret i aften?

Skader/karantæner: Rødovre spillede uden Julius Nyquist, Marko Virtala og Kasper Jensen, mens Herlev havde fuldt hold til matchen.

Det forventer vi: Rødovre må have et mentalt overtag efter comebacket i aftes. Men spillemæssigt var det Herlev, der var bedst. Der er lagt op til et nyt jævnbyrdigt slag.

For anden aften på stribe: Rødovre vandt i straffeslagsdrama VIDEO: Højdepunkter fra Odense-Rungsted