Kampstart 19:30 i Bitcoin Arena

Uha, den her match kan blive spændende – faktisk virker den på forhånd til at kunne blive en af sæsonens mest inciterende affærer. Rungsted, der for alvor er kommet i form, møder Aalborg, der stort set har været i form hele sæsonen.

Nordjyderne har i de seneste udekampe taget uafgjorte hjem efter 60 minutter og siden vundet i overtid eller straffe. Og med cifrene 2-2 i alle tilfælde. Kan Pirates gøre det samme hos det sprudlende Rungsted-hold?

Rungsted har altså vundet 9-5 og 5-4 i de to seneste Metal Liga-kampe og fulgte op med en meriterende sejr på 3-1 over HPK Hämeenlinna, de finske mestre.

Aalborg kommer fra den flotte 4-2-sejr over Frederikshavn i Bentax Isarena tirsdag aften. Rammerne var flotte, ishockeyen var god:

- Der er god kemi på holdet, vi spiller hurtig ishockey og det passer os godt. Og så er det altid nemmere at ride videre på bølgen, når man vinder kampe, sagde Aalborg-forwarden Martin Højbjerg efter kampen.

Historikken: De seneste syv kampe mellem de to mandskaber i Metal Liga-regi er endt med hjemmesejr, og der er endda et par klare af slagsen imellem. Rungsted brød stimen ved at vinde Metal Cup-semifinalen i Bentax Isarena i fjor.

Statistikken: Rungsted blev flået af Aalborg i sæsonens første indbyrdes opgør. Pirates vandt 5-2, men det var med Felix Scheel som hovedperson med hattrick. Han er ikke med i aften på grund af sin brækkede hånd.

Duellen: Kommer Rungsted med Mattias Persson (sparet i tirsdagens CHL-kamp), Marcus Olsson og Rasmus Andersson, bliver det særdeles spændende, hvordan de agerer. De kan komme til at stå overfor ”Aalborgs finest” lige nu, som er Højbjerg-brødrene og Julian Jakobsen.

Skader/karantæner: Tobias Ladehoff, Marcus Pedersen, Felix Scheel ude for Aalborg, mon ikke Rungsted har Gustav Green og Mattias Persson med inde igen og kun Mikkel Persson ude.

Det forventer vi: Stor, stor underholdning og masser af mål. Det må næsten ikke blive anderledes mellem to sprudlende mandskaber. Rungsted favorit grundet hjemmebanen og måske en tand større motivation og desperation i forhold til Final4-kampen.


Virtanen: Slut med "this losing shit" OPTAKT: SønderjyskE-Esbjerg Energy