Hernings nye finne klar og tydelig før kampen i aften mod Herlev

Hernings nye finne Jonne Virtanen er klar til sin hjemmebanedebut. Og den 31-årige finne siger med dyb stemme på sin Instagram-profil, at det nu er det ”enough with this losing shit”.

Virtanen har altid været kendt for at gå all in for sine klubber, og det har gjort ham til en stor og kendt profil i den finske Liiga. Og det er altså ikke kun, fordi han nu og da ”deler håndmadder ud”. Hans fightervilje har ført ham til de store klubber og til et finsk mesterskab, hvor han var fast mand på holdet, da JYP fra Jyväskylä havde sin storhedstid.

Han er også kendt i offentligheden og har blandt andet i en større opsat historie argumenteret for, at børn skal lege meget mere ude i stedet for at sidde bag skærmene.

I aften er han altså på plads i Kvik Hockey Arena for første gang i sæsonen. Tirsdag aften debuterede han i Rødovre og vores udsendte reporter gav ham følgende ord med på vejen.

”Virtanen leverede udmærket præstation. Han tacklede ud og havde også forsøg på mål. Han virkede dog lidt tung, men han fik brugt sin fysik ved flere lejligheder. Han kommunikerede en del med holdkammeraterne for naturligvis at finde sin plads. Især ved faceoff, som han tog flere af.  En godkendt præstation uden at levere noget ekstraordinært og opsigtsvækkende.”

Spændende om Virtanen – efter et par dage med holdkammeraterne – kan gøre større ”impact” i aften. Tilskuerne i Herning er i hvert fald begyndt at hungre efter forbedringer.


RETRO: Der er dage, man aldrig glemmer, spørg bare Stig OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates