Fjerde DM-finale i aften i Bitcoin Arena - kampstart 19:30

Det ligner en helt åben affære, når Rungsted Seier Capital og Aalborg Pirates tørner sammen i aften i Bitcoin Arena. 

De tre første opgør har på hver sin måde været fuldstændig uforudsigelige. 

Først et helt åbent opgør i Aalborg, derefter en lynstart af Rungsted og altså senest 8-1-storsejren til Aalborg. 

Og hvad så i aften? Det er ekstremt spændende, hvordan de to hold taktisk går til opgaven fra start. Det ligger hverken til Rungsted eller Aalborg at spille safety first, men med kampens vigtighed in mente, kunne man godt forestille sig, at approachen fra begge bokse kunne være lidt mere forsigtig end normalt. 

Hos Rungsted talte Nichlas Hardt om ikke at skulle opfinde den dybe tallerken igen trods det store nederlag, men blot tænke over at eliminere de mange personlige fejl, der blev dyre for nordsjællænderne i Aalborg. 

- Vi fik en god start og lukkede dem ind i kampen med vores egne fejl, sagde Rungsted-angriberen - og mellem linjerne skal noget lignende altså undgås i aften.

Hos Aalborg er man halvvejs i forhold til at få lukket serien. 

- Vi havde den skarphed, vi manglede i sidste kamp, samtidig med at vi kom derind, hvor det gjorde ondt på dem, og det gavnede os. Vi ved, hvor målet står nu, og det gør vi forhåbentlig også i de næste kampe. Der står 2-1 i serien nu, og det er dét, der er vigtigt. Det havde været lige så vigtigt med en 1-0-sejr i tirsdags, siger Lasse Bo Knudsen til Nordjyske.dk.

Læs også analyserne:

Sådan vinder Rungsted den fjerde finalekamp

Sådan vinder Aalborg den fjerde finalekamp

Det forventer vi: En tæt og lige kamp, hvor første periode formentlig bliver forsigtig og kampen først begynder at åbne sig over halvve8js.

Hold øje med: Lasse Bo Knudsen stærkt kørende hos Aalborg og spiller en stor rolle både fysisk og attitudemæssigt hos nordjyderne. Rungsted kunne have Hampus Gustafsson som en potentiel matchvinder. Svenskeren scorede to gange i sidste hjemmekamp.

Skader/karantæner: Mathias Røndbjerg og Frederik Bjerrum ude hos Rungsted, mens Charlie Curti foreløbig er eneste mand ude hos Aalborg. 

Statistikken: Målmandsduellen er tæt med Sørensen på 90.1 procent, mens Kolppanen rammer 87,8 - hvilket naturligvis er lidt misvisende i forhold til det store nederlag senest. Kan en af dem finde superform, vil vedkommendes hold være favorit. 


Oliver Gatz tager to år mere i SønderjyskE Odense Bulldogs forlænger med Hardarson