Henry Hardarson har sat sin underskrift på en toårig kontraktforlængelse med Odense Bulldogs

I indeværende sæson har Henry Hardarson leveret 20 point og været en betydningsfuld del af begyndelsen på transformationen af Odense Bulldogs, hvor sæsonen kulminerede med en bronzemedalje om halsen. Henry Hardarson har gennem hele sæsonen udvist en stærk karakter og er garant for benhårdt arbejde, mens han altid leverer en helstøbt indsats på isen med sin fightervilje.

Med en toårig kontraktforlængelse kan den 28-årige forward nu se frem til at tage hul på sin sjette sæson i Odense Bulldogs, når en ny sæson starter op til august, og den positive sportslige udvikling skal fortsættes.

Cheftræner, Paul Thompson, glæder sig over det fortsatte samarbejde med den hårdtarbejdende forward:

- Jeg er meget tilfreds med at Henry fortsætter hos Odense Bulldogs i de kommende sæsoner. Han tilfører holdet en masse positiv energi og har en stærk attitude hver evig eneste gang, han snører skøjterne.

Henrys vindermentalitet er gennemsyrende i alt hvad han gør og smitter af på resten af holdet, og i kombination med hans fysiske spil, erfaring og ledermæssige egenskaber, er han en vigtig spiller, som nu er sikret i klubben i de næste to sæsoner.

Henry Hardarson selv er også glad for at have fremtiden på plads og ser frem til at tage hul på endnu en sæson i den fynske ishockeyklub:

”Det er med stor glæde, at jeg nu har forlænget Odense Bulldogs og fortsætter rejsen med klubben. Jeg har hele tiden haft en god dialog med Ole Nielsen (adm. direktør), og med de ambitiøse fremtidsplaner for klubben, både sportsligt og organisationer, var jeg ikke ét sekund i tvivl om, at det rette valg for mig, var at fortsætte den sportslige udviklingsrejse sammen med resten af Odense Bulldogs.

Vi har taget et stort skridt i den rigtige retning under Paul Thompsons ledelse, og det er en proces, som jeg fortsat er begejstret over at være en del af. Jeg glæder mig allerede til at komme i gang med den nye sæson, hvor det bliver spændende at bygge videre på det, vi nu har startet i Bulldogs, tilføjer Henry Hardarson. 

Med kontraktforlængelsen er Henry Hardarson foreløbigt at finde i Odense Bulldogs frem til sommeren 2024.


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates SÅDAN VINDER AALBORG den fjerde finale