Kampstart 20:15 i Bitcoin Arena

Sidste gang de to hold mødtes, var det mere eller mindre en omgang roderi fyldt med fejl, men hvis Rungsted og Aalborg finder rytmen, kan det sagtens blive seværdigt i aften.

Rungsted kommer fra 1-2 i Odense efter straffeslag i en kamp, hvor de forsvarende danske lige manglede den sidste snært i afslutningerne og ikke mindst i powerplay.

Man har en fornemmelse af, at det på et eller andet tidspunkt løsner op for Rungsted. Måske i aften?

Aalborgs hattrickhelt fra tirsdag, Martin Højbjerg, er fyldt med selvtillid.

- Det sker jo ikke så tit, at jeg scorer hattrick, så det kan jeg ikke brokke mig over. Det vigtigste er jo at vinde, men det er sjovt at score mål, og det giver mig noget selvtillid. Nu skal jeg bare bygge videre på det, siger Martin Højbjerg til Nordjyske. 

Hold øje med: Nikolaj Rosenthal var lige på nippet til at score i Odense onsdag aften. Måske får han hul på bylden i aften. Martin Højbjerg med hattrick senest for Aalborg Pirates mod SønderjyskE.

Skader/karantæner: Sebastian Bergholt, Hampus Gustafsson og Donat Szita var senest ude for Rungsted, mens Aalborg spillede uden Mikkel Højbjerg og Emil Marcussen mod SønderjyskE.

De indbyrdes kampe: Det er lige præcis en måned siden, de to hold tørnede sammen i sæsonens første indbyrdes kamp. Den vandt Rungsted såmænd med 4-3 i Gigantium Isarena. Ellers er det jo de to finalister fra i fjor - 4-2 i serien til Rungsted - der som bekendt mødes i aften. 

Det forventer vi: Hvis Rungsted finder noget af det skarpe offensive spil frem, så kan det blive god underholdning. De to hold og trænere vil gerne fremad og står som oftest godt til hinanden - og god underholdning.

Statistikken: Top mod bund i formbarometeret, hvor Aalborg står med 13 point i de seneste fem kampe, Rungsted har snuppet fem point i samme tidsrum. 


Herlev dummede sig for anden kamp i træk, og missede igen tre point kort før tid OPTAKT: Herlev Eagles-Herning Blue Fox