Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Rungsted og Esbjerg svinger op og ned i indeværende sæson, og derfor er det også ganske uforudsigeligt, hvad der kommer til at ske i aften i Bitcoin Arena. Begge mandskaber leverede gode indsatser søndag, hvor både Esbjerg og Rungsted var ude i ægte ”mandfolkedyster”.

Rungsted tabte 2-3 hos Metal Ligaens absolut formstærkeste hold fra Herning, men leverede en indsats, der var helt på linje med Hernings og med 6-1-sejren fredag over Frederikshavn in mente, må man konkludere, at Erik Hjalmarsson har fået lidt styr over tropperne efter de store nederlag til SønderjyskE og Aalborg.

Spillere som Simon Fredriksson og Nikolaj Rosenthal leverede solidt indsatser i weekenden, og målmand Thomas Lillie oppede sig ligeledes. Vigtig generalprøve for Rungsted frem mod Metal Final 4 i weekenden.

Esbjerg Energy leverede en absolut respektabel indsats mod Aalborg, selv om det igen lykkedes at smide en 2-0-føring nøjagtig som mod Odense fredag aften. Samme kompleks havde Esbjerg tidligere på sæsonen, og der er stadig for mange udsving hos Esbjerg til, at det er sjovt for trænerteamet.

Hold øje med: Zach Pochiro har været manden på godt ondt for Esbjerg. Mål, udvisninger og masser af liv gør ham til en underholdende mand for publikum rundt omkring. Hos Rungsted scorede Nikolaj Rosenthal to gange fredag aften, og Rungsted har i den grad brug for hans scorings-”mojo” fremad i sæsonen.

Skader/karantæner: Esbjerg stillede uden Jonas Torbensen søndag mod Aalborg, mens Rungsted var uden Mikkel Persson, Mattias Persson og Anders Poulsen i kampen i Herning.

Historikken: Uforudsigeligheden har også været udtalt i kampene mellem Esbjerg og Rungsted i denne sæson. Først 5-2 og 2-1 til Rungsted og derefter 6-0 og 4-1 til Esbjerg.

Det forventer vi: Næsten umuligt at forudse opgøret, men det kunne sagtens ende med en målrig aften i Bitcoin Arena, hvor to offensivt indstillede mandskaber mødes i en helt åben match.

Statistikken: Jeppe Vinther er i den grad blevet en nøglespiller for Esbjerg. Han spillede 22:40 minutter og med mest spilletid for Esbjerg i kampen mod Aalborg søndag. Hos Rungsted var Mario Lucia oppe på over 21 minutter i Herning efter den sædvanlige mand med mest istid, Shane Hanna.


OPTAKT: SønderjyskE-Frederikshavn White Hawks OPTAKT: Herlev Eagles-Herning Blue Fox