Kampstart 19:00 i Frøs Arena

SønderjyskE røg ud i et nederlag i Rødovre efter overtid søndag eftermiddag, og det var ikke noget Mario Simioni var specielt tilfreds med. Kender man ham ret, ser han gerne en trodsreaktion i aften, når Frederikshavn kommer på besøg i Vojens.

- Hvordan kan man spille så stærkt som vi gjorde i Aalborg – det lignede vores kampe i Continental Cup - og to dage senere spillede vi så dårligt i Rødovre. Vi var slet ikke til at kende igen. Jeg tror, vi troede, at vi kunne gå på vandet. Indsatsen var der, men vi spillede slet ikke med samme overbevisning og indsats som i Aalborg, sagde Mario Simion til Der Nordschleswiger.

Frederikshavn-forward Gorm Topholt var træt af det efter fredagens nederlag i Rungsted.

- Vi dummer os et par gange, og så mister vi vores selvtillid, når vi kommer så hurtigt bagud. Vi var ikke skarpe nok i begge ender. Vi kæmpede egentlig meget godt, men vi skyder os selv i foden, og de er bare kyniske til at udnytte vores dumheder. Vi må bare op på hesten tirsdag, så vi kan sætte et statement inden Final4, sagde Gorm Topholt til Kanal Frederikshavn.

Historikken: Frederikshavn vandt de to første kampe, blandt andet den vitale kamp om en plads Metal Final4, men siden har SønderjyskE altså tager over og vundet de to seneste opgør.

Statistikken: To hold fra hver sin ende af formbarometeret over fem kampe. SønderjyskE har hevet 13 point, mens Frederikshavn blot har taget tre point i den sidste håndfuld matcher.

Hold øje med: MacGregor Sharp er stærkt kørende for øjeblikket og spiller som en ægte kaptajn. Hos Frederikshavn var Søren Nielsen stærkt kørende i sidste uges opgør mod Aalborg, inden det meste af holdet havde en offday i Rungsted.

Skader/karantæner: Josh MacDonald, Justin Maylan, Daniel Kønig og de to målmænd Galbraith og Henriksen manglede for SønderjyskE søndag, mens Frederikshavn er uden Mathias Mølgaard og Rasmus Søndergaard – men måske er papirerne blevet klar til Kyle Hope.

Det forventer vi: Det formstærke SønderjyskE-mandskab må være favorit mod et Frederikshavn-hold, der kører lidt på pumperne for øjeblikket. Omvendt vældig vigtigt for Frederikshavn at få en god generalprøve op til Metal Final4 i weekenden.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Esbjerg Energy