Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Så mødes de igen, og det er vel ret beset fuldstændig umuligt at vurdere, hvordan det kommer til at spænde an i aften i Bitcoin Arena, for de to kampe, Esbjerg og Rungsted har leveret i den forgangne uge, har været vidt forskellige.

Rungsted vandt 2-0 tirsdag aften i en tæt kamp, hvor holdene ikke gav hinanden meget foran mål, men det gjorde de til gengæld søndag, hvor Rungsted igen vandt - denne gang med hele 7-6 efter straffeslag. 

 Søndag var en kamp, hvor vi viste karakter. To gange var vi bagud med to mål og begge gange fik kæmpet os tilbage i kampen. Vi mistede aldrig troen på os selv og på vores muligheder. Vi fik udlignet til 6-6 med godt 1½ minut tilbage, så det var tæt, konkluderer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy i klubbens kamoptakt.

– Ved straffeslag kan alt ske, men de får scoret en enkelt gang. Den slags afgørelser er lidt præget af tilfældigheder og alt kan ske når man kommer dertil. Vi fik endnu engang demonstreret, at vi kan spille lige op med alle ligaens mandskaber, så jeg er tilfreds med indsatsen.

– Jeg synes, at man kan sige, at vi spillede en helt tæt kamp. Det er positivt, at vi kan score seks gange mod et tophold, men jeg er ikke tilfreds med, at de scorer syv gange mod os. Man kan sige, at meget gik ind når Rungsted afsluttede, og at det ikke var vores dag, men også at vi har spillet bedre kampe, siger Jaspers før kampen.

Historikken: Det er femte gang i sæsonen de to mandskaber mødes, og det var anden gang i det nye år, de to hold krydsede klinger. Tre ud af fire gange er det blevet til Rungsted-sejr i ”overtime” og en enkelt gang altså 2-0 til Erik Hjalmarssons mandskab.

Statistikken: Simon Grønvaldt og Jannik Christensen for Esbjerg, Morten Jensen og Shane Hanna for Rungsted, var de spillere, der fik mest istid i søndagens match. Alle var oppe omkring den halve time i spilletid.

Hold øje med: Spændende, hvem der får først gang i powerplay i aften. Her er begge hold virkelig stærke. Også en interessant målmandsduel i vente. Bliver det Lillie for Esbjerg i stedet for Søgaard, der vaklede lidt senest? Mon ikke Nihlstorp står igen for Rungsted?

Det forventer vi: Tæt kamp igen, hvor Rungsted må være lille favorit på grund af det indbyrdes overtag hidtil. 

Skader/karantæner: Cam Knight og Jeppe Vinther var ude for Esbjerg senest og vestjyderne melder også Scheel ude, mens Rungsted stillede uden Jacob Gammelgaard, Mathias Røndbjerg, Carl Almlund og Mathias Hansen søndag i Esbjerg. 


Rungsted afgjorde topopgøret på stærk første periode ALBIN LINDGREN forstærker Odense Bulldogs