Kampstart 19:30 i Bitcoin Arena

Det er to hold, der har haltet lidt i 2020, der mødes i aften i Bitcoin Arena.

Begge hold har senest mødt Aalborg Pirates, og mens Rungsted tabte 1-6 hjemme, vandt Frederikshavn tirsdag med 3-2 over topholdet. Som Metalligaen.dk skrev i går, får de dårlige resultater på det seneste dog ikke Rungsted-direktør Thomas Friberg til at tabe troen på sit mandskab.

- Vi kan også se på de forskellige statistikparametre, Corsi, Expected Goals og spilandele, at vi er fuldt ud med i kampene. Så jeg er faktisk fortrøstningsfuld. Vi har jo samme trup, som tidligere på sæsonen vandt 12 af 13 kampe, så jeg har en tro på, at tingene vender igen. Nøglen er måske, at vi skal være lidt bedre til ikke at give modstanderne chancer, sagde han.

Så mon ikke det er fokuspunktet hos Rungsted i aften?

Frederikshavn White Hawks fik strammet op på spillet tirsdag aften, hvor det også lykkedes for vendelboerne at stramme tingene an i defensiven.

- Vi har ikke været dårlige. I store perioder har vi spillet godt, men vi har lavet individuelle fejl, der har kostet os. Jeg havde været mere bekymret, hvis vi havde spillet dårligt. I dag lavede vi bare ikke fejlene, og så havde vi en chance for at vinde, sagde Frederikshavn-træner til Nordjyske efter tirsdagens kamp. 

Historikken: Der står 2-2 i de indbyrdes opgør i denne sæson. Rungsted vandt de to første opgør, mens Frederikshavn har taget over i de to næste. På den front altså helt åbent.

Statistikken: Frederikshavn har spillet "etmåls-kampe" i de seneste fire opgør, mens Rungsted lukker alt for mange mål ind. 12 mål på to kampe vinder man ikke kampe med.

Hold øje med: Målmændene er interessante. Thomas Lillie skal finde sit fine topniveau igen og hos Frederikshavn er Galansky formentlig en smule foran makkeren Jukuri efter en fin kamp tirsdag mod Aalborg. 

Skader/karantæner: Rungsted uden Anders Poulsen og Mikkel Persson, mens Frederik Høeg ifølge kampprogrammet testes op til kampen. Frederikshavn har mistet Rasmus Søndergaard grundet en brækket hånd og Mathias Mølgaard er ude. Har Kyle Hope fået sine papirer klar?

Det forventer vi: To hold, der helst ikke vil give for meget væk i defensiven. Rungsted skal finde en vej til at undgå fejl, mens Frederikshavns klassiske tilgang til udekampe er hurtige omstillinger. Sæsonens første kryds mellem de to hold?

 


OPTAKT: Odense Bulldogs-Esbjerg Energy OPTAKT: Aalborg Pirates-SønderjyskE