Kampstart 19:30 i Bentax Isarena

Sikke et topbrag. 

Aalborg Pirates tager imod SønderjyskE i Bentax Isarena, og det hele bliver endda serveret for os på TV2 Sport. Der vil formentlig alligevel være rigtig godt fyldt på lægterne til et ægte topbrag. 

Hjemmeholdet kom fremragende ud fra sidste uge med en 6-1-sejr i Rungsted, mens SønderjyskE bare har vundet og vundet siden Continental Cuppen blev skudt i gang for et par uger siden.

- Det bliver en kamp med fart og intensitet fra begge sider. Aalborg er et godt hold på hjemmebane, så vi skal være klar fra start og spille 60 minutter. Vi skal bygge videre på det som vi gjort de sidste fem-seks kampe, nemlig det hårde arbejde, vinde nærkampene og kæmpe for hinanden, og kan vi det, så er jeg sikker på vi får tre point med hjem, lyder det fra SønderjyskE-angriberen Daniel Madsen.

Han har været en solid aktør på det seneste, og Madsen er en af de spillere, der understreger den store bredde, sønderjyderne har ageret med på det seneste. 

Det samme gælder for Aalborg Pirates og nærmer de to hold sig stærkeste opstilling, er det en kamp, der sagtens kan blive afgjort længere nede i geledderne. 

Statistikken: SønderjyskE er lige bag Herning i formtoppen over de seneste fem kampe med 13 point, mens Aalborg i samme tidsrum er treer med ni point. Læg også mærke til, at Aalborg - selv om man fornemmer, de har haltet - faktisk ikke har tabt i ordinær tid i 2020. 

Historikken: Det er entydigt Aalborg, der har haft overhånd i de indbyrdes opgør. Nordjyderne har vundet alle fire kampe - to af dem i overtid. I Bentax Isarena har Pirates vundet 4-2 og 5-1.

Det forventer vi: Hjemmebanefordelen gør Aalborg til favorit, men det bliver formentlig en helt tæt og lige topkamp. Der vil ikke blive givet ved dørene, nu vi nærmer os slutspillet.

Hold øje med: Anders Krogsgaard var igen flyvende offensivt med to scoringer mod Rungsted senest. Hos SønderjyskE har den nye mand Justin Maylan serveret gode pucke for sine holdkammerater på det seneste og har givet et positivt pift siden sin ankomst til Vojens.

Skader/karantæner: I tirsdags var Pirates uden Sebastian Bergholt og Marcus Pedersen, mens Victor Panelin-Borg udgik i løbet af kampen. SønderjyskE spillede den seneste match mod Odense uden Anders Førster, Steffen Frank og Josh McDonald. Patrick Galbraith har længe været skadet, og Daniel Kønig Hansen udgik i løbet af søndagens kamp.

 

 

 

 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Frederikshavn White Hawks Frederikshavn-chok før Metal Final4: Kaptajn frygter sæsonen er ovre