Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Rungsted har hårde uger for øjeblikket og spiller på tre heste.

Stillingen i grundserien, en billet til Champions Hockey League-ottendedelsfinalen og så en billet til Metal Final4.

Hvis Rungsted skal opnå sidstnævnte, er det påkrævet med en sejr over ligaens øjeblikkelige toer, Frederikshavn White Hawks, der kommer til Nordsjælland med masser af selvtillid efter mandagens 2-1-sejr over Aalborg Pirates.

Rungsted har Nichlas Hardt med inde i sin lineup for første gang i sæsonen og samtlige svenskere er med inde i truppen, der efterhånden ser uhyre stærk ud set med Metal Liga-øjne.

Sebastian Sørensen er røget ned som 13. forward og ungarske Donat Szita sidder ude sammen med Sebastian Bergholt mod et gæstehold, der er kommet til Rungsted med kun 10 forwards.

Ingen af de helt unge er med i truppen og med Krag, Bertelsen og Bumagin ude bliver det ikke nemt for Frederikshavn i dag. 

Træner Pasanen gav kæmpe spilletid til topspillerne mod Aalborg, men spørgsmålet er om den recept også holder mod et bredt Rungsted-hold. 

Det forventer vi: Frederikshavn kommer under pres mod et desperat Rungsted-hold, der må påtage sig "papirets favoritværdighed":

Skader/karantæner: Også fordi Frederikshavn udover Bertelsen, Bumagin, Krag også mangler Pavel og Mads Larsen i forsvaret.

Hold øje med: Stort ansvar til Galansky, hvis han fortsætter, i Frederikshavn. Kolppanen i den anden viser i sekvenser meget stor kvalitet. Hård duel mellem Finland og Slovakte.

De indbyrdes kampe: Rungsted var i Frederikshavn og tabte 1-3 tidligere på sæsonen - men med et hav af skader.

 


Aalborg tilbage på sejrskurs - Rødovres dårlige stime fortsatte OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls