Kampstart 19:30 i Concordium Arena

Rungsted og Herlev mødes i aften i et ægte midteropgør, som kun er blevet endnu mere "tight" med resultaterne fra midtugen. 

Rungsted tabte i Frederikshavn, Herlev vandt over SønderjyskE, og det betyder, at Rungsted nu har 26 point mod Herlevs 25 point - begge hold har spillet 19 kampe. 

For Rungsted gælder det om at få afsluttet en ærgerlig stime, der lige nøjagtig nåede ikke at koste Metal Final4-pladsen. Nordsjællænderne har tabt de seneste fem kampe, hvor det kun er blevet til et enkelt point, og ganske pudsigt var den seneste sejr faktisk en sikker 4-1'er i Ørneborgen i Herlev. 

Der skal geares op hos Rungsted i alle spillets facetter i forhold til den indsatsen i Frederikshavn. 

Rungsted måske nok det bedst spillende hold, men med vilje kommer man langt. Den vilje havde frederikshavnerne i aften, og det bragte dem hele vejen til sejren, skrev vores mand på Metalligaen.dk om måden, Rungsted kom til matchen på.

Herlev kommer fra en "stramt udført" og sikker 4-1-sejr over SønderjyskE. Defensiven sad, målmandsspillet ramte dagen og Herlev var sædvanen skarpe, når muligheden opstod. Giv ikke ørnene en powerplaymulighed, her er Johansson, Jonsson og co. mere end farlige. Og så fortsætter Oliver True bare med at score på imponerende vis.

Historikken: Til gengæld står Rungsted perfekt til Herlev foreløbig i denne sæson, hvor det er blevet til sikre sejre på 6-3 og 4-1 over ørnene. 

Statistikken: Svensk målmandsdyst i aften. Hanses med en redningsprocent på 90.72 og Östlund på 89.75. Det er i øvrigt de to svenskere, der har modtaget flest skud og begge har stået samtlige minutter hidtil i sæsonen. 

Metalligaen.tv: Sender Henrik Bauch til Rungsted, hvor han skal agere kommentator. 

Det forventer vi: Har Rungsted overhånden igen? Der må ligge et mentalt overskud hos hjemmeholdet i forhold til tidligere indbyrdes kampe. Derfor en smal favoritrolle til nordsjællænderne.

Hold øje med: Rasmus Andersson måtte se Galansky næsten lave "årets redning" i onsdags. Kommer Andersson på scoringstavlen i aften? Hos Herlev kigger vi igen mod Oliver True, der er i gang med sin absolut bedste sæson og virkelig har fået et gennembrud i Metal Ligaen. 

Skader/karantæner: Philip Alftberg og Niclas Heinerö spillede ikke for Herlev senest, og ørnene havde heller ikke fået Victor Gade klar til comeback. Rungsted manglede Nikolaj Davidsen og havde heller ikke William Kisbye med til Frederikshavn. 

 


Blue Fox på europæisk eventyr: I aften gælder det italienerne TRE SPILLEDAGES KARANTÆNE til Mads Eller, Rødovre Mighty Bulls