Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Der er ryddet op efter U20-VM i Rungsted og der skal gang i Metal Liga-hockeyen i aften igen. 

Desværre blev Danmarks "finale" om at undgå nedrykning den foreløbig sidste kamp med godt med tilskuere i Rungsted, for Covid19-smitten har som bekendt igen lukket ned for folk på lægterne.

Heldigvis er kampen på TV2 Play, så der er mulighed for at se med derude. 

Rungsted kommer til kampen i håbet om at lægge afstand til Herlev og samtidig presse på i forhold til Esbjerg på femtepladsen. Et Esbjerg-hold, der faktisk allerede er gået på juleferie og et Esbjerg-hold som aftenens gæster fra Herlev også forsøger at hente ind på. 

Det er næsten en "new beginning" i forhold til tidligere opgør mellem de to mandskaber, for de to hidtidige opgør mellem Rungsted og Herlev i løbet sæsonen er helt tilbage i august og december og dermed er det længe siden, at spillerne har hilst på hinanden. 

Herlev har fået sine U20-folk tilbage og kommer dermed lidt bredere til kampen i aften og håber ligeledes på at kunne hente ind på Esbjerg på femtepladsen. 

Hold øje med: 19/66 stod der på kamprapporten på alle tre scioringer, da Herlev senest spillede ishockey. Jonsson og Asperup var en sprængfarlig duo mod Odense i Herlevs seneste kamp. Hos Rungsted kunne en Tim Daly være en mand, der dukker op som trold af en æske. Det har han ikke gjort så frygtelig meget hidtil i sæsonen. 

De indbyrdes kampe: Ligger altså som skrevet langt tilbage. Rungsted vandt den første kamp 6-5 i overtid efter et stort comeback, men måtte - skadesramt - se sig slået 1-4 i september-mødet mellem de to hold. 

Statistikken: Begge hold i den nederste del af formbarometeret. Rungsted med fem point i de seneste fem kampe, mens Herlev blot har skrabet fire point ind i samme tidsrum.

Det forventer vi: Det må blive en "åben slagudveksling" mellem to offensivt indstillede mandskaber, der begge har alt at vinde. 

Skader/karantæner: Begge hold havde en del spillere ude inden U20-VM, og Herlev havde et par spillere med i truppen. Desuden var Kyle Osterberg skadet for Eagles. Rungsted manglede Mathias Røndbjerg, Nichlas Hardt og Sebastian Bergholt og havde William Back med i U20-truppen. Ville Kolppanen også ude. 

 


Rungsted vandt i overtid i "rodet omgang" mod Herlev Continental Cup Finalen flyttes til marts