Morten Jensen plaffede bonuspointet ind for hjemmeholdet i Bitcoin Arena

Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles 5-4 (1-1,3-2,0-1) 1-0

I "ishockeysæson-regi" var det rigtig længe siden, Rungsted og Herlev senest havde tørnet sammen i Metal Ligaen. Vi skal helt tilbage til september for at finde det seneste opgør mellem de to hold, som Herlev vandt sikkert i Bitcoin Arena. I aften var det Rungsted, der trak det længste strå i matchen mellem de sjællandske rivaler.

Morten Jensen plaffede sejrsmålet ind i overtiden og fuldendte dermed det, som Herlevs Matthias Asperup kaldte for "en rodet omgang" i interviewet efter kampen. 5-4 endte det hele.

Første periode var ganske lige og derfor retfærdigt at stillingen var 1-1 efter 20 minutter i Bitcoin Arena. Det var to afbudsramte mandskaber, der løb på isen - Herlev endda blot med 14 markspillere, Rungsted med et par stykker mere.

Mattias Persson blev første målscorer allerede efter et par minutter, da han iskoldt udnyttede en friløber. Han lagde ganske enkelt pucken
ind gennem benene på Horak i Herlev-målet.

Den scoring blev udlignet inden pausen, da Ville Kolppanen måtte tage på sin kappe, at Anton Johanssons skud gik ind. Pucken blev sat lige på finnen, men "røg igennem" Kolppanen.

Anden periode blev et regulært skydetelt.

Nikolaj Rosenthal scorede to næsten identiske mål i powerplay, inden gæsterne fik reduceret ved Mikkel Bertelsen, der i et kæmpe klumpspil blev noteret for sit første mål for Herlev, inden to gange Hansen - Mathias Lehmann og Alexander Lindqvist - fik scoret hver sit mål. 4-3 efter to perioder.

Slutperioden blev en Herlev-jagt på udligningen. Og den kom, da Matthias Asperup udnyttede, at Donat Szita humpede rundt og på den måde fandt ekstra plads til et kanonskud. 4-4 og Asperups sæsonmål nummer 12.

Samme Asperup blev dog også en slags skurk i overtiden, for hans udvisning betød, at Rungsted kom i overtal og kun skulle bruge 17 sekunder til at sætte Morten Jensen op til skud og scoring.

Dermed lidt ekstra kontakt til Esbjerg for Rungsteds vedkommende, mens Herlev stadig må kigge nedad og altså mistede et point til Rødovre, der snuppede to point mod Frederikshavn.

3-2 i overtid: Rødovre kan bedst på hjemmebane OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles