Kampstart 17:00 i Bitcoin Arena

Der er en enkelt kamp på programmet i eftermiddag, hvor Rungsted Seier Capital tager imod Herning Blue Fox i Bitcoin Arena. Her er der masser af aktiviteter rundt om kampen, hvor hjemmeholdets tifo-gruppe byder ind til maling af flag for de 6-15-årige, der kan komme i hallen allerede fra klokken 13. 

Når klokken bliver 17, skal der nok blive action på isen, for det er et genoplivet Rungsted-hold, der tager imod Herning Blue Fox, der kommer over broerne med hele ni sejre på stribe og en førsteplads i tabellen.

Herning-kollektivet ruller på for øjeblikket, og det er ikke mindst defensiven og målmandsspillet, der stemmer. Mathias From er kommet ind og har leveret fuldstændig den vare, som man havde håbet på i Herning. From har allerede lavet syv point i Herning-trøjen.

Rungsted Seier Capital har store kvaliteter på holdet. Det ved vi. Men de er kun blevet foldet ud i glimt i denne sæson. Der var dog gode, fremadrettede tegn i Esbjerg i fredags.

- Vi havde en fantastisk energi både i omklædningsrummet og ude på bænken i Esbjerg. Det var som om, alle havde bestemt sig for, at vi virkelig skulle ofre os. Der er mange ting, vi kan tage med: God puckomgang og stærk backchecking og offervilje, sagde Rungsted-kaptajn Marcus Olsson til klubbens Facebook-side efter matchen i fredags.

Det forventer vi: At Rungsted sagtens kan komme til at presse Herning til det yderste. Hvis Rungsted viser samme disciplin og begejstring som fredag, kan det sagtens blive en helt tæt match.

Historikken: Rungsted slog Herning i det første indbyrdes opgør mellem de to mandskaber. Det blev 4-2 i Bitcoin Arena tidligt på sæsonen, til gengæld tog Herning sejren i Kvik Hockey Arena med 4-0 i det seneste opgør.

Statistikken: Phillip Marinaccio er Hernings bedste på plus/minus-statistikken med +10, og her skal vi altså langt ned i Rungsted-regi for at finde Nick Moutrey, der står med +3.

Hold øje med: Hernings Mathias From lavede et formidabelt mål mod Aalborg i fredags og har virkelig fundet sig til rette i Herning. Gustav Green spillede en stor kamp for Rungsted mod Esbjerg fredag aften.

Skader/karantæner: Mathias Bau og Brett Perlini var ude for Herning mod Aalborg, mens Petter Hansson jo er streget for sæsonen. Rungsted manglede Matt Pompei og Mathias Røndbjerg fredag. David Grubak er tilbage efter at have afsonet en spilledags karantæne.

 


TRE SPILLEDAGES KARANTÆNE til Lukas Lundvald Nielsen, Herning Blue Fox Mathias Mølgaard sendte Odense op på tredjepladsen i Metal Ligaen