Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Efter Metal Final4 og en overstået landsholdspause kan Rungsted Seier Capital gå ind til dagens kamp mod Odense med ganske stor optimisme. 

I finalen mod Frederikshavn – efter en lidt tøvende semifinale mod Herlev – lykkedes det for Rungsted at presse nordjyderne i bund i store dele af kampen.

Godt nok scorede Rungsted ikke og tabte disciplinen til sidst, men 50-55 solide minutter uden Anders Poulsen og Mattias Persson taler for, at Rungsted – hvis de får førnævnte tilbage – sagtens kan blive farlige i slutspillet.

Der er kvalitet bagude med Hanna og Raskob som potentielt farlige backer fremad – især førstnævnte bejler til en plads på All Star-holdet – og fremme mangler vi altså stadig at se folk som T.J Moore, Mario Lucia og Nikolaj Rosenthal i fuldt flor.

Nu er Mattias Persson tilbage i aftenens kamp mod Odense, og nu gælder det om for træner Hjalmarsson at få kæderne sat og så håbe på, at Anders Poulsen kommer tilbage og giver det sidste skud af både top og bredde til truppen frem mod slutspillet.

Rungsted bliver dog formentlig sat på en hård prøve i aften mod Odenses optimistiske og hårdtarbejdende mandskab, der kan spille helt frit.

Men altså uden Sam Povorozniouk, der er rejst hjem for denne sæson på grund af en skade. Måske han kunne være en af dem, der vender tilbage efter sommerferien?

Hold øje med: Jack Walker har fødselsdag i dag, så måske der ligger en stor præstation og venter fra Odense-forwarden. Hos Rungsted blev Nikolaj Rosenthal mere og mere målsøgende, som Final4 skred frem. Hul på bylden?

Det forventer vi: Rungsted tager initiativ og er et bedre mandskab end Odense på papiret. Det teknisk stærke Rungsted-mandskab med Mattias Persson tilbage i topform bør være stærkt nok til at vælte gæsterne i aften.

Historikken: Rungsted har vundet samtlige fire hidtidige opgør i sæsonen mod Odense. Seneste opgør dog kun 5-4 hjemme i Bitcoin Arena.

Statistikken: Og gennemgående har Rungsted altså temmelig godt tjek over de fynske hunde. Rungsted har vundet de seneste 11 opgør mod Bulldogs i Metal Liga-regi. 


OPTAKT: SønderjyskE-Esbjerg Energy OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls