Kampstart 19:00 i Concordium Arena

Det er sjællandsk klassiker-tid i Rungsted i aften.

De to hold mødes to gange i "mellemdagene", og det kunne sagtens ligne tæt på udsolgte huse i både Rungsted og Rødovre de kommende aftener. Det er stensikkert to kampe, der bliver pakket ind i en god atmosfære. Næsten som i de gode gamle dage.

Rungsted kommer fra et skuffende nederlag i Vojens, hvor det blev til 2-6. Det nederlag kom ovenpå en ellers overbevisende sejr over Odense Bulldogs og en formkurve, der så fornuftig ud.

Men er der en ting, man kan regne med i denne sæson, når det gælder Rungsted, er det, at det er fuldstændig umuligt at forudse, hvordan holdet spiller på dagen. Det må være en anelse frustrerende for både ledelsen og træner Pederson.

Rødovre kommer med optimisme efter en solid 3-1-sejr over Herlev. Ikke mindst målmandsspillet og defensiven sad hos Rødovre, der var skarpe og nu lugter både Frederikshavn og Herlev i den virkelig spændende trekamp i bunden. 

Seneste udekamp blev sensationelt vundet i Aalborg med 4-3 efter overtid, så Rødovre kommer med masser af optimisme til kampen i aften.

Historikken: Til gengæld kan Rungsted glæde sig over at have vundet de seneste indbyrdes opgør. Det blev 3-2 til Rungsted senest i Concordium Arena og hele 7-2 til nordsjællænderne senest i Rødovre Skøjte Arena. Den første kamp i sæsonen vandt Rødovre 6-5 efter overtid. 

Det forventer vi: Mon ikke den seneste kamp (3-2 til Rungsted) kommer til at være retvisende i aften? Det bliver tæt og jævnbyrdigt med et mere rutineret Rungsted-hold som favorit mod Rødovres fightere.

Statistikken: Rødovre står med fem point i de seneste fem kampe, mens Rungsted har ni point at fremvise på formbarometeret.

Hold øje med: Matthias Asperup er altid ekstra motiveret mod sin barndomsklub og bliver farlig i aften. Hos Rødovre er de mange unge navne ved stille og roligt at etablere sig. Alex Haunstoft er en af dem. 

Metalligaen.tv: Har Jannik Sønderby på plads til klassikeren, hvor han guider seerne igennem de 60 minutter.

Skader/karantæner: Rungsted var i Vojens før jul med Steve Whitney, mens Rødovre i kampen mod Herlev spillede uden Marcus Almquist. 


OPTAKT: Herlev Eagles-Odense Bulldogs OPTAKT: Aalborg Pirates-SønderjyskE