Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Herlev er kommet under pres fra Rødovre og Frederikshavn i den nederste del af ligaen.

Eagles er nu blot tre point foran Frederikshavn og fire point foran Rødovre efter en grim nederlagsstime på fem i træk uden point.

Det koster naturligvis i en liga, hvor alle ellers slår alle.

De kommende dage skal vise, om der stadig er brændstof i skøjterne i en relativt smal trup, som Herlev disker op med i denne sæson. Om tre dage er det hjemme mod Rødovre, mens det i aften er Odense, der kommer på besøg.

Herlev har vundet de seneste to opgør mod fynboerne, og det er i hvert fald en positiv ting, som trænerduoen Gudmundsson og Doucet kan hive frem fra gemmerne i aften. 

Til gengæld kan Herlev også se, at det er et Odense-hold i fin form, der kommer på besøg. Bulldogs spillede en fin kamp i Esbjerg lige før jul og vandt med sikre 6-2 efter en ganske helstøbt indsats. 

Faktisk havde Bulldogs knapt problemer med at køre Energy over og Odense-tropperne kommer med sejre i tre af de seneste fire kampe.

Historikken: Til gengæld er det altså Herlev, der har overhånden i de indbyrdes kampe. Odense vandt den første kamp - i Herlev - med 5-3, mens Herlev siden har vundet 2-1 i Odense efter overtid og 3-2 hjemme i Herlev. 

Det forventer vi: De to seneste kampe har altså været målfattige og tætte, og det kan sagtens ende sådan i aften igen. Odense favorit grundet formen. 

Statistikken: Netop formkurven over de seneste fem matcher er forfærdelig hos Herlev. 10-22 og nul point. Odense står med 9 point og en score på 17-15 i de seneste fem matcher. 

Metalligaen.tv: Har Kasper Buch på plads i Herlev for at kommentere de 60 minutter. 

Skader/karantæner: Odense manglede senest i Esbjerg Kimi Koivisto, Rasmus Simonsen og den langtidsskadede Alberto Pison. Herlev spillede mod Frederikshavn uden langtidsskadede Niclas Heinerö, men var ellers ved fuld styrke.

Hold øje med: En svensk målmandsduel mellem to stærke keepere: Erik Hanses i Herlev-målet og Fredrik Bergvik hos Odense. De kan blive nøglen til kampen i aften. 


KAMP SUSPENDERET I FREDERIKSHAVN OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls