Kampstart 19:30 i Bitcoin Arena

Der er lagt op til masser af fest og ballede i Rungsted i aften, hvor hjemmeholdet tager imod Rødovre i den klassiske duel på Sjælland. Den sidste match mellem de to endte med kaos på lægterne i Rødovre, men i aften forløber det forhåbentlig og formentlig uden folk, der ikke kan opføre sig ordentligt, men bare skaber stemning.

Udenfor isen er der et rekordstort antal spisende gæster, fortæller Rungsteds hjemmeside:

- Hele 410 partnere kommer der til vores førkamps-arrangement, så det bliver en stor fest. Vi har rundet 1.400 solgte billetter til kampen, så der er stort tryk på billetsalget. Udover arrangementet for partnerne, er der også arrangeret førfest for fans i svømmehallen, lyder det. 

Efter kampen er der trøjeauktion, og inde på isen arbejder både Rungsted og Rødovre for at finde form frem til det kommende slutspil. 

Her er Rungsted bedst kørende trods nederlaget på 2-5 i Aalborg for nylig. Rødovre har tabt de seneste fem kampe på stribe med 1-4 mod Herning som den seneste match.

- Selvfølgelig er fem nederlag på stribe aldrig, og det er ikke optimalt. Jeg synes, vi skal se lidt mere på de sidste to kampe, hvor vi har spillet godt og vist gode takter. Det er noget, vi skal tage med videre, for der er mange ting, vi kan tage med til de kommende kampe, sagde den rutinerede Rødovre-back Kasper Jensen efter kampen til Rødovre Lokal Nyt.

Skader/karantæner: Nicklas Carlsen, Kasper Larsen, Jonas Sass, Thomas Olsen, Lasse L. Carlsen og Magnus Galby var ude for Rødovre i kampen mod Herning, mens Rungsted var uden Anders Poulsen og Mikkel Persson i den seneste match i Aalborg. Frederik Høeg blev skadet, men Lucas Andersen skulle være klar i dag igen. 

Hold øje med: Mario Lucia scorede i Aalborg for nylig, og hvis han kommer i fart for alvor, bliver han en giftig mand for Rungsted, når sæsonen skal afgøres. Hos Rødovre skal vi til at se efter point fra importspillerne, hvor Marko Virtala lige nu står forrest 27 point, hvilket kniber ham lige ind i top 40 i grundspillet.

Det forventer vi: At Rødovre får det vanskeligt mod et opsat Rungsted-mandskab, der får stor opbakning i Bitcoin Arena. De forsvarende mestre klar favorit, men dog med "klassiker-faktoren", der altid er til stede uanset placeringen. 

Historikken: Rødovre vandt den første indbyrdes match over Rungsted i sæsonen, men siden er det vendt med 11 af 12 point til Rungsted, der endda har vundet 4-0 og 2-0 i de seneste to kampe. 

Statistikken: Rødovres formbarometer er forfærdeligt med blot et point i de seneste fem kampe. I samme tidsrum har Rungsted noteret sig 11 point og er trods nederlaget i Aalborg i glimrende form pt. 


Dansk ishockey filmes nu fra alle vinkler OPTAKT: Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks