Kampstart 19:30 i Bitcoin Arena

TV2 Sport sender ishockey ud til Danmark i aften, hvor Rungsted møder Rødovre i den sjællandske klassiker.

Hjemmeholdet er etter og det mest formstærke hold og naturlig favorit i aftenens kamp mod et Rødovre-hold, der for øjeblikket er hærget af skader og dermed også ramt hårdt på formen.

Rødovre spillede dog en ganske fornuftig kamp mod SønderjyskE for nylig, hvor gæsterne blev holdt nede på tre mål og det er formentlig også det maksimale, Mighty Bulls kan tåle at lukke ind i aften, hvis håbet om point skal intakt. 

Det kan blive svært mod den potente Rungsted-offensiv, der synes at blive ved at finde nye midler til at score mål. 

Senest overbeviste Rungsted med en 5-1-sejr i Herning, hvor eneste manko var, at kaptajn Marcus Olsson måtte udgå efter at have fået en kæmpe tackling af Mathias Bau. Olsson forventes ifølge Champagnebugten.dk ude i aften.

Spændende, hvem der i givet fald sendes op til Hardt og Persson i førstekæden. Rasmus T. Andersson kunne være et godt bud.

Rødovre havde Marcus Almquist med tirsdag aften og han leverede et flot mål og skabte x-faktor i Rødovres angreb. Også i aften?

Hold øje med: Målmandsspillet hos Rødovre - hvad enten, det er Voris eller Rørth - skal sidde perfekt, hvis det skal blive til point hos rivalerne. Rungsted har mere end imports, for både Nikolaj Rosenthal og Rasmus Andersson er fremragende målskytter og scorede begge mod Herning tirsdag.

Statistikken: Rungsteds powerplay fortsætter med at imponere. Hele tre mål blev scoret i overtal i Herning tirsdag aften. Rødovre har næstdårligste boxplay i serien og skal holde sig fra udvisninger, hvis det skal blive til point.

Skader/karantæner: Rungsted har Alexander True og formentlig også Marcus Olsson ude. Mikkel Persson har ikke været med på det seneste. Rødovre manglede senest Zorko, Reuter, Mauritzen og den svenske back Jonatan Nielsen mod SønderjyskE. 

Historikken: Det er ikke længe siden, de to hold tørnede sammen i det første indbyrdes møde i sæsonen. Her fik Rungsted hård modstand og arbejdede en smal sejr hjem fra Rødovre Skøjte Arena.

Det forventer vi: En svær aften for Rødovre, der virkelig ikke har råd til at begå fejl. Hård disciplin og meget simpelt og sikkert spil uden fejl er Rødovres chance for point mod veloplagte Rungsted.


OPTAKT: SønderjyskE-Esbjerg Energy OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Herning Blue Fox