Kampstart 19:30 i Sydjysk Sparekasse Arena

Det er "små kvartfinaler", vi har gang i for øjeblikket.

Grundspillet synger på sidste vers, og der kæmpes om positioner hele vejen nedad i tabellen.

Således også i Vojens i aften, hvor Odense Bulldogs er på besøg.

SønderjyskE spiller for en mulig andenplads, Odense for en mulig fjerdeplads i grundserien, og det betyder altså, at der ikke bliver givet ved dørene i aften.

SønderjyskE vandt onsdag med 2-1 i Rødovre, mens Odense tog en meriterende 4-3-sejr over Aalborg dagen forinden.

Sønderjyderne var på ingen måde tilfredse med indsatsen i Rødovre - trods sejren kaldte træner Førster kampen for "frygtelig", mens Odense spillede to flotte perioder mod Aalborg og fightede sejren hjem i en tredje periode, hvor Aalborg virkelig pressede på.

De to hold plejer altid at give hinanden hårde, fysiske kampe, og der er ingen tvivl om, at både SønderjyskE og Odense går hårdt efter sejren i aften. Det betyder slutspilsstemning i Vojens, hvor kampen er omgærdet af fest og farver med Afterski-arrangement og meget andet godt. Der er garanti for god stemning i Sønderjylland, hvor Odense formentlig også kommer med et godt kvantum tilskuere.

Det forventer vi: Et SønderjyskE-hold, der vil forsøge at sætte gæsterne under tryk fra start med en "fire kædes-kværn". Odense skal stå imod det første pres og formår fynboerne det, ligner det en åben kamp med SønderjyskE som favorit. Hjemmeholdet har stadig kun tabt en enkelt kamp i kalenderåret 2024 og spiller med en stærk selvtillid.

Hold øje med: Oskar Drugge scorede sejrsmålet for SønderjyskE i midtugen og ser stærkt kørende ud for øjeblikket. Hos Odense var Kristian Jensen igen på pletten mod Aalborg og spiller en "karrieresæson" lige nu. Han har lavet 45 point i 45 kampe, hvilket allerede er personlig grundspilsrekord for fynboen.

Skader/karantæner: SønderjyskE manglede Patrick Galbraith, William Pelletier og Anton Karlsson mod Rødovre, mens Odense var uden Mathias Mølgaard og Rasmus Simonsen mod Aalborg.

Metalligaen.tv: Kasper Buch er på plads i Sydjysk Sparekasse Arena i aften og guider seerne gennem de 60 minutter.

Historikken: Det er tæt mellem de to hold i indeværende sæson. SønderjyskE vandt de to første opgør, Odense de to næste og det femte opgør blev vundet af sønderjyderne med 6-2 i Odense.

Statistikken: SønderjyskE er i toppen af formbarometeret med stærke 15 point i de seneste fem kampe. I samme periode har Odense lavet otte point.

OPTAKT: Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks Førster: Det var en frygtelig kamp