Kampstart 19:00 i Frøs Arena

SønderjyskE har haft en uges kamppause siden nederlaget mod Aalborg, mens de fynske Bulldogs fredag tabte knapt med 1-2 mod Herning. 

Testkampen op til sæsonen blev vundet med 2-0 af fynboerne i en fysisk betonet kamp, og det er netop her, SønderjyskE-træner Mario Simioni vil forsøge at følge med og sætte ind, når det går løs i aften. 

Det siger han til SønderjyskE's hjemmeside. 

- Odense er et hold, som spiller med stor intensitet og energi. Deres arbejdsindsats skal vi gerne matche, ellers bliver det op ad bakke for os. I træningskampen mod dem blev det hele lidt udisciplineret, men de kommer sikkert til Vojens med en hel anden disciplin i jagten på point, siger han og glæder sig over flere elementer fra kampen mod Aalborg - selv om det blev til et nederlag.

- Så dårligt spillede vi heller. Vores powerplay så for eksempel lovende ud, siger han.

Hvad med Bulldogs? Fynboerne stod i lange perioder ganske godt mod Herning Blue Fox og var faktisk drønuheldige med gæsternes sejrsmål fredag aften, der var en afrettet. Det skal dog med, at Herning vandt skuddene temmelig og var mest på pucken gennem 60 minutter. Spændende at se, om Lefebvre vælger den offensive eller den lidt mere forsigtige tilgang til matchen i aften.

Det forventer vi: At SønderjyskE har pucken meget, og at de lyseblås større bredde i længden kommer til at blive afgørende. Det bliver for hårdt for Odenses topspillere over 60 minutter.

Skader/karantæner: Odense har Mathias Max Rasmussen ude med karantæne, mens Mitchell og True sidder ude med skader. SønderjyskE formentlig både uden Anders Biel, Jakob Wittendorf og Mike Little. 

Hold øje med: Brandon McNally var i clinch med sønderjyderne i testkampen mellem de to hold, og hjemmeholdet vil nok forsøge at prikke lidt til ham. Hos SønderjyskE har Mads Eller endnu sit første point til gode. 

Statistikken: Mario Simioni talte 19 målchancer til SønderjyskE i den seneste kamp mod Aalborg. Det gav tre scoringer. Skaber SønderjyskE lige så meget i aften? Odense vandt kun en udekamp i ordinær tid i fjor og var med 11 point det dårligste udehold i Metal Ligaen. Det skal være bedre på fremmed is i den her sæson. 

Historikken: Bortset fra den første indbyrdes kamp i fjor, vandt SønderjyskE alt og har sejre i de seneste fem betydende kampe mod Odense. 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Herlev Eagles 5 point og en knækket fortand: Mauritzens vilde onsdag aften