En ny Murray er født - derfor måtte træneren ile fra kampen i Kvik Hockey Arena

Det var Ronny Larsen og Kasper Haslund Knudsen, der stod i spidsen for Aalborg-mandskabet i anden og tredje periode i kampen i Herning fredag aften, og det var der en absolut god grund til: Cheftræner Garth Murry måtte nemlig ile af sted til Aalborg, hvor han havde fået den største af alle meldinger: Han skulle være far - og det var nu. ALT gik heldigvis godt, fortæller Aalborg Pirates på sin Facebook-side, hvor teksten fortælles således: 

Fredag aften midt i 2. periode under udebanekampen i Herning, måtte vores heachcoach Garth Murray forlade trænerbænken. Hans udkårne Anna kaldte fra fødegangen, så Garth skyndte sig hjem med en materialemand bag rattet, så 3. periode kunne følges fra mobilen.
Alt den aften gik efter planen. I bilen kunne Garth se drengene kører en sikker 2-5 sejr hjem og Herning, og han kom hjem i tide til at se sin søn blive født.
Dedikationen fejler ikke noget ved vores alle sammens coach Garth, så han er selvfølgelig tilbage på trænerbænken i eftermiddag - vi krydser fingre for en sejr i baby Murrays navn, 

Rødovre straffede esbjergensere i stor fight LYNOPTAKT: Søndagens kampe i Metal Ligaen