SønderjyskE-backen var også tilfreds med at hjemmebanekomplekset mod Herning blev stoppet

SønderjyskE var overbevisende i aftes - ikke mindst i de første 40 minutter, hvor Herning ikke fik mange skøjter til isen mod et hjemmehold, der arbejdede som rasende og var foran 4-0 efter to perioder. 

Den åbning på kvartfinalen skabte naturligvis også glæde hos Rasmus Lyø, da han efter kampen talte med Der Nordschleswiger.

- Det var en god start på serien. I grundserien tabte vi samtlige kampe mod Herning, og det var dejligt at vise, at vi også kan spille godt mod Herning på hjemmebane, konstaterede den solide SønderjyskE-back, som vi her på Metalligaen.dk i går sendte ind på holdet over grundseriens seks bedste danske spillere. 

Lyø har om nogen været den stabile mand for sønderjyderne i denne sæson. 

- Vi fightede hårdt og spillede med stort tempo. Vi stod godt på isen i de to første perioder og var effektive, når vi fik chancen. Det var 40 meget gode minutter for vores vedkommende, men vi tog foden af gassen for tidligt, vurderede Lyø overfor Der Nordschleswiger. 

- Vi kan ikke holde et hold som Herning fuldstændig fra målchancer. De fik to mål lidt for hurtigt i tredje periode, men vi fik nogenlunde styr over kampen igen i slutfasen, sagde Lyø. 

Kamp to i serien klokken 15 i Herning søndag eftermiddag. 


BILLEDER: SKARPE SKUD fra kampen mellem Esbjerg og Frederikshavn METAL LIGAEN TV: Frederik Bjerrum efter Rungsted-Rødovre