I morgen begynder Metal Ligaen igen. Vi leverer i løbet af mandagen fem hurtige fokuspunkter for hvert mandskab frem mod næste del af grundspillet. Her Frederikshavn White Hawks, der ligger nummer tre i tabellen.

* Metal Final4: Frederikshavn hungrer efter en titel og sidste sæson var nordjyderne så tæt som overhovedet muligt på en finalesejr over Rungsted. Frederikshavn har ikke vundet en titel siden 2002 og selv om White Hawks konstant spiller med i toppen, så er det hårde faktum, at det er titler og ikke anden- og tredjepladser, der skrives ind i historiebøgerne. Sikke et selvtillidsboost, det kunne give med en Final4-triumf.

* Potentialet hos topspillerne: Det fornemmes som om, at de to største navne i truppen, Dane Fox og Aleksandr Bumagin kun lyner i glimt. Fox er topscorer, men har problemer med disciplinen, Bumagin viser kun nu og da sin sublime klasse. Det vil give Frederikshavn et kæmpe løft, hvis duoen spiller konstant over længere tid.

* Stærk defensiv: Når Frederikshavn har alle mand klar, står holdet med syv backs, der alle enten er unge, velskolede og allerede med stor erfaring eller gennemgående har meget stor erfaring og høj klasse over længere tid. Det kan komme Pasanen til gode som sæsonen skrider frem.

* Målmandssituationen: Tadeas Galansky skadet, og tjekken havde også problemer i sidste sæson. Han holder af at stå mange kampe, men er Galansky efterhånden sårbar og hvad gør Frederikshavn med backup-posten, hvis det bliver kritisk igen. Tiltro til Aphiwat Sengthaisong eller måske fornyet kontrakt til Jukuri?

* Kristian Jensen-sagen bliver igen højaktuel på fredag, når angriberen skal i retten i Hjørring. Hvordan kommer en eventuel dom til Jensen til at påvirke hele organisationen og truppen i Frederikshavn. I hvert fald graves der på ny op i en sag, som White Hawks-organisationen helst vil sige farvel og tak til.


Restart: Herlev Eagles Restart: Rødovre Mighty Bulls