Boxplayspillet var ikke tilfredsstillende fredag aften, lød det fra Nikolaj Rosenthal

Nikolaj Rosenthal forlod Bentax Isarena med en portion ris og karry i hånden i aftes. Ny energi før søndagens kamp, men man kunne se på Rosenthals udtryk, at han var noget utilfreds med, at det ikke var champagneflasken, han luftede denne fredag aften. 

Klart nok. Ishockeyspillere på højeste niveau hader at tabe, og Rungsted-spillerne skulle lige vænne sig til følelsen efter syv sejre på stribe siden 2-3-nederlaget i den første semifinale hjemme mod SønderjyskE.

Siden dengang har Rungsted ageret som uovervindelige, men fredag aften var en ting markant hos nordsjællænderne. Boxplayspillet fungerede ikke. Aalborg leverede fire mål på fire gange overtal. Og det var også den væsentligste konklusion i en hurtig post-match-snak med Nikolaj Rosenthal.

- Det fortæller vel historien om den her kamp. De scorer fire powerplay, og sådan vinder man altså slutspilskampe i det her game. Vi har formået at lukke ned for dem indtil i dag, men formåede ikke fortsætte i aften, lød det fra Rosenthal.

- Vi skal hjem og se noget video i morgen. Vi ved godt, hvad Aalborg gerne vil i deres powerplay, men fik ikke stillet os de rigtige stedet i aften. Egentlig synes jeg ellers, vi spiller en fornuftig kamp. Vi er rigtig godt med i fem mod fem-spillet og laver selv to powerplaymål (det sidste kom i sekunderne efter Aalborg var blevet fuldtallige, red.), så det er vel også godkendt. Vi skal have lukket ned for deres powerplay, og selv om George (Sørensen) står en god kamp, så har vi før bevist, vi kan score på ham. Vi skal nok være der på søndag, understregede Rosenthal igen, inden han smuttede ud i den ventende bus. 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates ANALYSEN: Aalborgs nye energi gav pote i en fremragende ishockeykamp