Snart kan du bestille dine billetter til kampen mellem Danmark og Sydkorea

Det bliver en aften fyldt med både lokale og globale stjerner, når Danmark og Sydkorea tørner sammen i Herning mandag 23. august.

For flere internationalt kendte herningensiske stjernespillere som Frans Nielsen, Oliver Bjorkstrand, Nicklas Jensen og Peter Regin, bliver det første gang siden VM 2018, at de skal træde officielt op på Kvik Hockey Arena, der i sin tid lagde is til en testkamp mellem Danmark og USA.

Nu gælder det slaget mellem Danmark og Sydkorea, som er et testopgør op til OL-kvalifikationen, der spilles i dagene 26.-29. august i Oslo. 

De to hold mødes i anden spillerunde i OL-kvalen og kampen i Herning giver formentlig en lille indikation af styrkeforholdet mellem de to nationer.

BILLETSALGET går i gang i aften klokken 19 via Bluefox.dk, hvor du kan købe billetter på følgende link:  

Kampen mellem Danmark og Sydkorea bliver aktiv præcis klokken 19.

UNLIMITED HOCKEY-BILLETTER:
Har du et UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort i Herning Blue Fox eller én af de øvrige Metal Liga-klubber, kan du trække én gratis billet til kampen, så længe der er ledige billetter i kategorien.

Har du sæsonkort i Herning Blue Fox: Så logger du blot ind her på billetshoppen og trækker en billet under "Mine billetter".

Har du sæsonkort i én af de øvrige klubber, kan du oprette dig med denne guide og herefter trække en billet.

Billetterne skal være trukket senest torsdag d. 19. august kl. 18.00. Eventuelt resterende billetter sættes fri til salg.

NB: Har du flere sæsonkort på din bruger hos den klub, hvor du har sæsonkort, så skal du oprette én bruger per sæsonkort hos de(n) klub(ber), hvor du ønsker at se ishockey.

DANSK METAL-MEDLEMMER:
Dansk Metal er hovedsponsor for ishockeylandsholdet og derfor kan medlemmer af Dansk Metal kan trække én gratis billet til kampe, så længe der er ledige billetter i kategorien.

Billetterne skal være trukket senest torsdag d. 19. august kl. 18.00. Eventuelt resterende billetter gives fri til øvrige kategorier.

Læs her, hvordan du som medlem henter en Dansk Metal-billet samt reglerne for brug af Dansk Metal-medlemskort.

ALMINDELIGT SALG:
Billetter i almindeligt salg koster 150 kr. til siddepladser og 100 kr. til ståpladser. De kan købes via billetshoppen, så længe der er ledige billetter i kategorien.

Billetter til kampen mellem Danmark-Frankrig 21. august i Rødovre kan du sikre dig lige her! 

 

 


Sydkorea slog Herlev, men var ikke skræmmende STREAM: SønderjyskE-Esbjerg Energy