3-2 til gæsterne i Ørneborgen - Herlev burde have fået mere ud af kampen

Sydkorea virkede ikke som en skræmmende modstander for et dansk landshold i aften i Herlev, selv om koreanerne slog Eagles med 3-2. Herlev-gutterne burde nemlig have fået mere ud af kampen, ikke mindst i første periode, som hjemmeholdet dominerede totalt.

Her mødte Eagles-spillerne for første gang en storspillende Matt Dalton i gæsternes mål og stik imod spil og chancer scorede Sydkorea kampens første mål, selv om Herlev vadede i chancer. 

Lasse Mortensen stødte med frem og udlignede, men i anden periode bragte Sydkorea sig foran 3-1 i 20 minutter, hvor kampen faldt i niveau, og hvor Sydkorea viste sin store styrke - ud over målmand Dalton - i form af en række fine og hurtige spilvendinger.

Herlev reducerede ved Joseph Jonsson i tredje periode på en aften, hvor Magnus Lykke Jonassen imponerede for hjemmeholdet, der godt kan få problemer med bredden i denne sæson, hvis der ikke hentes ekstra folk ind.

De to nye nordamerikanere Jake Horton og Kyle Osterberg hos Herlev kom ind til kampen med stor energi og skal nok blive gode tilsæt for Herlev Eagles i den kommende sæson. Også Matthias Asperup og Alexander Lindqvist Hansen var på stikkerne i aften. 


1176 tilskuere så Esbjerg vinde sikkert over SønderjyskE RØD-HVID FEST I HERNING! BILLETTERNE ER KLAR