Mighty Bulls var tandløse mod et solidt Rungsted-mandskab

Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls 4-0 (2-0,1-0,1-0) For anden aften på stribe holdt Thomas Lillie nullet mod rivalerne fra Rødovre. 2-0 fredag aften blev fulgt op af en sikker 4-0-sejr på denne højhellige søndag aften, hvor Mighty Bulls blev hamret længere ned på ottendepladsen i Metal Ligaen.

Her ligger Rødovre godt og grundigt naglet fast, mens Rungsted i skrivende stund synes at være tilbage på andenpladsen efter seks point i de to kampe mod Rødovre.

Rungsted var ganske dominerende i første periode. Hjemmeholdet havde mere fart, pasningerne var hurtigere fra start. Hjemmeholdet havde enkelte farlige forsøg, inden den nykonstruerede kæde med Olsson, Lucas Andersen og Mario Lucia foldede sig ud.

Den trio var kampens dominerende, og et par knivskarpe pasninger førte til, at Andersen smækkede skiven i kassen til 1-0. Der var spillet lidt over seks minutter, og blot et par minutter senere scorede Willie Raskob i powerplay til 2-0 for de forsvarende mestre.

Skuddet kom helt ude fra blå linje i powerplay i en første periode, hvor Rødovres Miro Keskitalo måtte udgå. Finnen kom ikke tilbage igen. For Rødovre må man i den grad håbe, at der ikke kommer yderligere stof til den lange skadesliste.

Rungsted kørte de første 20 minutter til ende i ganske sikker stil, men fik langt mere modstand at arbejde med efter pausen.

Der var blevet talt med nogle bogstaver i Rødovres omklædningsrum, og kampen bølgede frem og tilbage. Muligheder i begge ender, inden Shane Hanna reelt afgjorde kampen.

Den teknisk og offensivt stærke back tog en flot dribletur ind i Rødovre-territorium. Publikum opfordrede ham til at skyde, men Hanna ventede, ventede og ventede, indtil Matt O’Connor i Rødovre-buret var ude af position. Der var spillet lige knap 35 minutter, Hanna scorede, Rungsted var på 3-0 efter anden periode.

Den sjællandske klassiker blev som bekendt spillet uden Rødovre-fans, og gæsternes fravær på lægterne lagde en dæmper på stemningen i Bitcoin Arena.

Rødovre kom ud til tredje periode som lyn og torden, men efter nogle minutter overtog hjemmeholdet teten igen. William Rørth - skiftet ind efter 40 minutter - stod fremragende i Rødovre-buret, men kunne ikke forhindre Rosenthals 4-0-mål, der først faldt kort før tid.

Solid indsats af Rungsted, der har minimeret fejlkvoten mod Rødovre, mens Mighty Bulls ”rejser videre” til Herlev i morgen med 0-6 i både point og mål i julekampene mod Rungsted. Og måske endda en skade mere. Den bliver svær for Rødovre at knække mod de lige nu veloplagte ørne.

Lynstart lagde fundamentet til sikker Herning-sejr Henriksen matchvinder på sin gamle hjemmebane