Mighty Bulls og Odense tørnede sammen før fredagens premiere og det endte med en hjemmesejr

Rødovre Mighty Bulls og Odense Bulldogs krydsede i aften klinger i sæsonens sidste testkamp.

Det kom hjemmeholdet bedst ud af.

Rødovre Mighty Bulls, der havde de fleste folk klar, men dog var uden målmand John Muse (hjemme til begravelse), kom foran 2-0. Begge scoringer blev sat ind af nytilkomne Jonathan Brinkman, der dermed fik sat sig rigtig godt i scene før premieren i Esbjerg fredag aften.

Magnus Carlsen fik bragt hjemmeholdet på 3-0 lige inden første periodes afslutning, inden gæsterne for første gang kom på måltavlen.

Det var lige i begyndelsen af anden periode og reduceringen blev sat ind af Mathias Mølgaard.

Nicklas Carlsen gjorde det til 4-1, inden Mark Auk fik reduceret. Odense-fansene kan altså ånde lettet op over, at deres stjerneback er kommet sig over sin hjernerystelse og formentlig er klar til premieren i Aalborg på fredag.

Rødovres 5-2-mål blev scoret af svenske Julius Persson, inden den sidste reduceringen blev sat ind af Ales Sova for Odense. To dage for begge hold, inden der igen er kampdag. Denne gang med ligapoint på spil.

6-5 til Rungsted: Mestrene i stort comeback i sæsonpremieren OPTAKT: Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital