Kim Lykkeskovs stop som sportschef giver Mario Simioni en ny titel i organisationen

Det bliver en SønderjyskE-organisation med en ny struktur, der i den kommende sæson træder op efter Kim Lykkeskovs afgang.

Der kommer nemlig ikke nogen direkte erstatning for Lykkeskov på sportschef-posten. I stedet bliver Mario Simioni manager for ishockeyen i klubben, skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse. 

- Simioni og Lykkeskov har kørt et fremragende parløb, hvor de har arbejdet tæt sammen i dagligdagen, og som manager kan Simioni fortsætte det projekt, vi er i gang med i SønderjyskE. For at frigive yderligere ressourcer skal vi have tilknyttet en assistenttræner på fuldtid, og her vil vi i den kommende tid finde ud af, hvordan den profil skal se ud, og herefter finde den rigtige kandidat til jobbet, siger administrerende direktør Klaus B. Rasmussen. 

Til Der Nordschleswiger tilføjer Mario Simioni om sin nye rolle:

- Opgaverne bliver fordelt på mange skuldre. De administrative opgaver og videoarbejde bliver taget fra mig, siger Mario Simioni, der stadig brænder for ishockeyen i Vojens. Byen er blevet hans base.

- Jeg elsker stadig adrenalinen i trænerjobbet. Skulle jeg miste entusiasmen og passionen, kan det ændre sig, men jeg ser det ikke komme i de næste tre-fire år. Jeg elsker stadig jobbet, og har ændret mig som træner over de sidste ti år. Jeg er ikke så tough, taler mere med spillerne og høre også på andres meningen. Måske finder vi på et tidspunkt den rigtige mand som den kommende cheftræner og så kan tingene ændre sig for mig, siger Simioni, der kom til Vojens for første gang i 1994/95-sæsonen. 

Han har haft afstikkere til Tyskland, Italien, Herning og Frederikshavn, men nu bliver han altså i SønderjyskE - og får en endnu mere betydningsfuld post i de kommende sæsoner.


MATHIAS BAU FORTSÆTTER i Herning Blue Fox KIM LYKKESKOV STOPPER i SønderjyskE efter denne sæson