SønderjyskE-træneren irriteret over manglende træfsikkerhed hos sine folk fredag aften

SønderjyskE tabte premieren mod Herning på noget irriterende vis for hjemmeholdet fra Vojens.

Blot syv sekunder før tid scorede Morten Poulsen det afgørende mål i en situation, hvor Herning var i powerplay efter en dum udvisning til sønderjyderne. 

Det kostede både et - måske to - point og træner Mario Simionis humør. 

- Det var meget skuffende, og det er helt uforklarligt, at vi smider kampen væk på den måde. Havde tabt i forlængelsen, havde vi trods alt taget et point med hjem. Nu har Herning tre kampe. Det må ikke ske for os, hvis vi vil i top fire, sagde han til Der Nordschleswiger efter kampen. 

Han konstaterede - også overfor Der Nordschleswiger - at han gennemgående var tilfreds med indsatsen. Dog så Mario Simioni også en række beslutninger gennem de 60 minutter, som ikke huede træneren. Og målscoringen - eller mangel på samme - var han slet ikke tilfreds med. 

- Vi scorer gennemgående for få mål. I fem testkampe har vi kun scoret 10 mål. Sådan kan man måske vinde fodboldkampe, men ikke ishockeykampe, sagde han - og efterlyste mere præcision i de sønderjyske afslutninger.

Allerede tirsdag aften bliver der mulighed for at ramme buret, når sønderjyderne rejser til Odense - faktisk et sted, hvor SønderjyskE havde voldsomme problemer med at score mål i sidste sæson. 


Kampnoter: Rundt om Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls Søndergaard helten, Galansky holdt nullet for Frederikshavn