Den finske back siger farvel på grund af en alvorlig knæskade

Både Petter Hansson og Rasmus Nielsen har stoppet henholdsvis sæsonen og karrieren hos Herning Blue Fox i løbet af denne sæson - Nielsen før sæsonen begyndte, mens Hansson altså nåede et par kampe, inden han blev alvorligt skadet. 

Nu står det også klart, at Herning finske back Simo-Pekka Riikola ikke kommer til at spille ishockey mere. Hverken hos Blue Fox eller andetsteds.

Det skriver midtjyderne i en pressemeddelelse, hvor klubben fortæller følgende: 

Det er en umådelig trist situation, at Simo-Pekka desværre har pådraget sig en alvorlig skade i det knæ, som han fik opereret tidligere i 2022. Simo-Pekka Riikola er en helt fantastisk person, som vi kommer til at mangle både på og udenfor isen. Vi vil hos Herning Blue Fox gerne takke Simo-Pekka for alt det, som han har gjort for Blue Fox på isen med hans kontante spillestil, men også udenfor isen hvor han har været en værdsat holdkammerat og fantastisk personlighed at arbejde med.

Simo- Pekka Riikola selv er naturligvis også dybt berørt af situationen, men sætter stor pris på sin tid som sportsudøver.

- Hej alle. Mine kampe som Blue Fox spiller er slut, og jeg har været nødt til at træffe en svær beslutning sammen med lægen. Min karriere som professionel ishockeyspiller slutter her grundet den skade jeg kæmper med. Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater og hele Blue Fox miljøet, lige fra administration, til sponsorer og jer fantastiske fans, som har gjort min første sæson udenfor Finland til en helt uforglemmelig en af slagsen. Jeg ønsker Jer alt det bedste, og ser frem til forhåbentligt at komme tilbage senere på foråret til guldfesten", siger Simo-Pekka Riikola i pressemeddelelsen. 


SønderjyskE snuppede overtidssejr i Aalborg OPTAKT: Aalborg Pirates-SønderjyskE