Lige nu er det umuligt at tænke længere end en uge frem, siger Klaus B. Rasmussen til Der Nordschleswiger

SønderjyskE satte i går gang i en hjælpeaktion, der allerede har resulteret i over 300.000 indsamlede kroner til den sønderjyske organisation, der udover ishockey også har håndbold og fodbold i sin portefølje. Og det er i disse tider næsten umuligt at få et overblik over fremtiden, siger administrerende direktør Klaus B. Rasmussen til Der Nordschleswiger. 

- Uanset hvilket sportsgren, vi taler om, er det svært at tænke længere end en uge frem. Der er ganske enkelt ikke tid til at få et overblik over, hvor meget tingene kommer til at påvirke os, siger han til avisen. 

- Vores store håb er, at der snart er klarhed over en mere præcis tidsramme. Derefter bliver det også nemmere at vurdere, hvilket produkt, vi står med efter krisen. Vi skal have overblik over, hvor stor hjælpepakkerne er. De er vigtige i vores branche, hvor alle indtægter er forsvundet fra den ene dag til den anden. Vi bliver også nødt til at se, hvordan sponsormarkedet udvikler sig - ikke kun i denne sæson (19/20), men også i den kommende sæson. Det private erhvervsliv står foran store udfordringer, siger han til avisen. 

Klaus B. Rasmussen håber, at Superligaen i fodbold kan færdigspilles i løbet af sommeren - og at tingene derefter stille og roligt vil normaliseres fra 1. september.  

- Vi håber og tror, at vi kan spille den løbende fodboldsæson færdig uden tilskuere, og så angribe en ny sæson fra 1. september. September er også måneden, hvor håndbold og ishockey traditionelt begynder og begge sportsgrene vil så stå overfor en kompakt sæson, siger SønderjyskE-direktøren. 


Både Herning og Herlev imponerede på hver sin måde Direktører i Herlev og Esbjerg: Lønningerne kommer til at gå ned