SønderjyskE-koncernen leverede gennemgående et glimrende regnskab

Det er blevet regnskabstid i SønderjyskE-koncernen igen, og i denne omgang endte det positivt for "regnskabsbenene" i det sønderjyske selskab, hvor fodbolden nu spiller for sig selv i SønderjyskE Fodbold A/S.

De øvrige selskaber er stadig kittet sammen og for ishockeyens vedkommende blev en Corona-sæson med en titel (Metal Final4) og en semifinale i Metal Ligaens slutspil, kronet med en gevinst på 104.000 kroner, da facitstregen skulle trækkes. 

Også SønderjyskE Elitesport A/S og klubbens herre- og damehåndboldafdelinger havde overskud, så det hele endte med et plus 4.478.000 kroner. 

- For andet år i træk er det et regnskab, der er påvirket af Covid19-pandemien, og vi har lige som resten af samfundet kæmpet hårdt for at klare os igennem. I modsætning til det seneste regnskabsår kan vi denne gang levere et positivt regnskab, og det skyldes i høj grad, at vi har fået god opbakning fra vores sponsorer og den økonomiske hjælp, vi dygtigt og berettiget har fået fra blandt andet hjælpepakker og arrangørpuljen, siger Klaus B. Rasmussen, administrerende direktør i SønderjyskE Elitesport A/S.

– Det rammer os naturligvis hårdt, når vi skal spille en stor del af sæsonen uden tilskuere, og det har tvunget os til at bremse op og spare på udgifterne, og alle ansatte i Sønderjysk Elitesport A/S har virkelig levet op vores værdier om hårdt arbejde, sammenhold, ansvarlighed og ydmyghed. Samtidig har vi igen været afhængige af vores mange frivillige omkring holdene og vores hjemmebaner, og vi dybt taknemlige for deres hjælp i en udfordrende tid, lyder det fra Rasmussen. 


Rødovre leverede comeback mod Odense og vandt UGENS HOLD: SE "A-kæden" for de seneste to uger