Vi har sat de seks bedste spillere sammen for de seneste uger

Metal Ligaen er i fuld gang igen efter landsholdspausen med god daglig god ishockey. Vi har sat ugens hold for denne uge og samler ligeledes op på sidste uges kampe.

Først for den seneste uge 47, hvor følgende seks spillere passede ind:

Målmand: Patrick Galbraith (SønderjyskE) - der lukkede fuldstændig af i hjemmekampen mod Rødovre, som SønderjyskE uden problemer vandt med 5-0. Var der problemer, og det var der faktisk i perioder trods det klare resultat, lukkede Galbraith af.

Back: Travis Brown (Esbjerg) - får indimellem godt med kritik på de sociale medier for at være for offensiv. Søndag mod Aalborg var hans offensiv imidlertid superstærkt kørende og kampafgørende med mål og to assister.

Back: Mark Auk (Odense) - helt på toppen i 5-2-sejren over Herlev. Den amerikanske back leverede mål og assist, spillede over 25 minutter og stod på +4. Nærmest perfekt kamp.

Forward: Patrick Bjorkstrand (Aalborg) - som altid stærk motor hos Pirates, som bar holdet langt i Esbjerg trods nederlaget og også spillede en hovedrolle i hjemmesejren over Rungsted. Assisterede på fire af Aalborgs syv mål i løbet af ugen.

Forward: Markus Jensen (Herning) - kæden med Christensen, Humaloja og Jensen spillede en god kamp mod Esbjerg. Jensen scorede en enkelt pind og er i gang med at spille sig op efter en dårlig sæsonstart.

Forward: Jake Horton (Herlev) - var toneangivende i hjemmekampen mod Esbjerg med en meget flot indsats, mål og assister og en af de spillere hos Herlev, der var aktiv i Herlevs forsøg på comeback i Spar Nord Arena.