Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Det måske største spørgsmål her tæt på halvvejen i grundspillet er, om Rødovre stadig kan nå at skabe spænding omkring den sidste plads i slutspillet. 

I aften kan Mighty Bulls-mandskabet tage et stort skridt mod det første mål, men det kræver, at Vestegnens sønner tager en sejr over fynboerne fra Odense, der er med i det felt, som Rødovre forfølger og som pt. består af Rungsted, Odense og Herlev.

Og selvtilliden er i orden hos Rødovre, der tager stort set alle point på hjemmebane og i øvrigt kommer fra en glimrende 3-0-sejr over Frederikshavn.

- Vi har nogle vigtige kampe her i den kommende tid, hvor vi har brug så mange point som muligt. Jeg er sikker på, at alle på holdet ved, hvor vigtig den næste tid er, og at alle mand er klar kæmpe en vis del ud af bukserne hver eneste aften, siger Brady Vail til klubbens hjemmeside. 

- Som hold føler vi ikke, at vi er et hold, som bør ligge, der hvor vi gør, og det har vi på det sidste også bevist. Vores kæde-kombinationer er begyndt at fungere, og vi er begyndt at finde hinanden langt bedre. Vi er startet med at fokusere på spillet på egen banehalvdel, hvilket, jeg mener, har været med til at give os de ekstra point offensivt, lyder det fra den amerikanske forward.

Det bliver dog næppe nemt for Rødovre mod Odense Bulldogs, som har haft klar overhånd mod Mighty Bulls i de to hidtidige kampe. Bulldogs kommer ligeledes fra en bundsolid kamp mod Herlev lørdag aften, hvor der ikke var den mindste tvivl om, at et disciplineret fynsk hold ville tage sejren. 

Det forventer vi: En kamp, hvor to hold vil forsøge at spille med stor disciplin og derfor kan man næppe forvente mange mål. Det store spørgsmål er, om Rødovres skøjteløb eller Odenses fysik slår igennem og afgør kampen.

Hold øje med: Netop en Brady Vail er kommet godt i sving for Rødovre, der gennemgående har fået mere sikkerhed i spillet efter ankomsten af Magnus Sundquist. Hos Odense er det spændende om Albert Adamsen igen foretrækkes i målet, hvis Perhonen er tilbage. 

De indbyrdes kampe: Odense vandt hjemme med 6-0 og gentog sejren i Rødovre - dog måtte de to mandskaber ud i overtid, før det kunne afgøres med 4-3 til Bulldogs.

Statistikken: Formbarometeret lige nu må være himmelsk læsning for Rødovre, der er helt oppe på en femteplads med otte point for de seneste fem kampe. Odense har to point yderligere og er altså også rigtig godt med.

Skader/karantæner: Radek Cip, Samu Perhonen og Christopher Kamph var fraværende for Odense i lørdags. Hos Rødovre var Alberto Pison fraværende i kampen mod Frederikshavn fredag aften. 

 

 

 


UGENS HOLD: SE "A-kæden" for de seneste to uger Esbjerg-forløsning: Nederlagsstimen brudt