Da først hjemmeholdet scorede, kom Odense aldrig helt i sving i Frøs Arena

SønderjyskE-Odense 4-0 (2-0,2-0,0-0) Uden at for alvor blev dramatisk, vandt SønderjyskE her til aften sikkert med 4-0 over Odense Bulldogs, der dermed indkasserede sit tredje rene nederlag på stribe og det hidtil klareste af slagsen. SønderjyskE vandt 4-0 uden at overanstrenge sig voldsomt og mon ikke det bliver mere tæt og dramatisk fredag aften, når de to hold mødes igen i Odense.

Det var ellers de fynske gæster, der kom bedst ud til kampens første tyve minutter.

Man havde mere fart i skøjterne end værterne og forecheckingen fra udeholdet generede tydeligvis SønderjyskE, der flere gange lod sig til unødvendige pucktab.

Efter cirka fem minutter var gæsterne da også tæt på at bringe sig i front, men stolpen parerede for Henriksen.

Endnu en stor chance fulgte kort efter, men Henriksen tog godt fra i sønderjydernes bur.

SønderjyskE begyndte at få lidt mere istid i udeholdets zone og i et sådant moment viste Rollin Carlsson fornemt overblik og serverede pucken for Brendan Harms, der resolut hamrede pucken ind bag Galansky.

Herefter fulgte en udvisning til hvert hold. Først var det værternes Daniel Kønig og dernæst gæsternes Oliver Christensen, der måtte tage plads i skammekrogen for en stund.

Odenses powerplay kastede intet nævneværdigt af sig.

Til gengæld var hjemmeholdet skarpe, da de fik muligenden.

En flot tværpasning til Rollin Carlsson, der firsttimede pucken i nettet.

En stor chance til Cam Brown blev det også til inden pauseteen, men overordnet set var hjemmeholdet bestemt ikke uheldige med en tomålsføring efter første periode. tarten på anden periode var lidt rodet.

Et par tidlige udvisninger til udeholdet, gav dog SønderjyskE chancen i fem mod tre for en kort bemærkning.

Det tilbud takker værterne ja til, da Martin Eskildsen havde sidste stav på pucken.

Knapt midtvejs i perioden fik udeholdet en gigantisk chance fri midt for mål, men Henriksen kom lige akkurat hjemmeholdet til undsætning i den situation.

Spillede bølgede frem og tilbage, men med en anelse mere snert i spillet fra sønderjyderne, end det havde været tilfældet i første periode.

Og næste scoring tilfaldt da også værterne.

Daniel Kønig sendte fra blå linje pucken på mål, og her styrede Matt Prapavessis elegant gummiskiven ind til 4-0.

Mod slutningen af perioden gik der svingdør i straffeboksene.

Såvel hjemme- som udehold fik et par spillere til afkøling og en ikke omklædt Dale Mitchell tog sig en diskussion med dommerne.

Matchens sidste tyve minutter bar betragteligt præg af, at pointene var fordelt allerede.

SønderjyskE gjorde ikke mere end højst nødvendigt, og gæsterne havde kastet håndklædet i ringen.

En del udvisninger blev det til gengæld til, omend det på ingen måde var en dramatisk eller hårdt spillet kamp.

SønderjyskE fik også muligheden på straffeslag, men den duel vandt Galansky.

Imod kampens slutning fik gæsterne en friløber, men denne aften forblev Nicolaj Henriksen umulig at passere.

Hjemmeholdet fik chancen for at øge føringen yderligere med et par kvalificerede aktioner i de sidste minutter, men Galansky viste her, at han fortsat er en særdeles dygtig keeper.

Dermed blev det altså ved en sønderjysk 4-0 sejr på en aften, hvor gæsterne startede godt ud, men hvor gassen gik af ballonen i takt med hjemmeholdets effektivitet foran målet.

Hos SønderjyskE udmærkede Rollin Carlsson sig endnu engang, men også Daniel Nielsen og keeper

Henriksen leverede præstationer over gennemsnittet.

Gæsterne havde deres bedste i Martin Larsen samt Rasmus Simonsen, der efterlod et godt indtryk mod sin barndomsklub, trods det at han trak et par udvisninger.

Skarpt Aalborg-hold vandt ubesværet i Rungsted Stærk defensiv fundamentet i Herning-sejr