Vedel og Salhany var de store pointslugere i serien mod Herning

SønderjyskE leverede næsten den perfekte serie i kvartfinalen mod de klassiske rivaler fra Herning, der blev slået med sikre 4-0 i kampe. Sønderjyderne satte fart fra start i de fleste kampe, og bortset fra kamp to blev det klare sejre til SønderjyskE.

Der var masser af gode præstationer hos Mario Simionis mandskab og masser af pointslugere. Yannick Vedel scorede hele seks gange for SønderjyskE og supplerede med en assist. Dermed blev han en af to spillere med syv point. Matt Salhany var den anden, der endte på to mål og fem assister.

Nøjagtig som tirsdagens modstander fra Rungsted er der tre toneangivende backer, når det kommer til spilletid.

Matt Prapavessis blev brugt i 96 minutter, Mike Little i 93 minutter og Rasmus Lyø 92 minutter. Derefter et stykke med til Oliver Gatz, der er på fjerdepladsen med 80 minutter.

Den mest benyttede angriber er Martin Eskildsen med 78:43 minutter. Stærk, stærk sæson af Eskildsen.

Patrick Galbraith har snuppet 121 af 132 skud og står dermed med en redningsprocent på 91,7. Der er næppe tvivl om, at Galbraith efter et par flotte måneder lige nu har en klar overhånd i kampen mod Henriksen om spilletid i SønderjyskE-buret.

Tre spillere markerer sig med +5 i plus/minus-statistikken. Oliver Gatz og Cam Brown noterer sig for samme tal, mens bunden af plus/minus-listen hos sønderjyderne er Mathias Borring Hansen, Steffen Frank og Anders Førster med -2.

Yannick Vedel har skudt 25 gange på mål og ramt 15 gange, mens Martin Eskildsen, Cam Brown og Matt Prapavessis har skudt 19 gange på mål. Eskildsen har ramt 14 gange, mens de to andre har ramt målet 10 gange.

Kun en enkelt SønderjyskE-spiller er over 50 procent i faceoff-gevinster: Det er Victor Rollin-Carlsson med 51 procent.

Fraværende spillere i SønderjyskE's sidste kamp mod Herning var Mikkel Jensen, Daniel Nielsen og Mathias Borring Hansen.

Thompson fri på markedet: Hvem slår til? HV71 i nød: Tidligere Odense-træner skal hjælpe med at redde svensk storklub