Sønderjyderne vil videre til finalen i Continental Cuppen

SønderjyskE gør klar til europæisk invasion – på den gode måde – når det går løs med semifinalerunden i Continental Cuppen i dagens 15.-17. november.

Der forventes mange fans fra både Ungarn, England og Frankrig, skriver sønderjyderne på klubbens hjemmeside.

- For mange spillere er det første gang, de skal prøve sig af i en europæisk klubturnering, og det bliver en spændende oplevelse for os alle. Det bliver interessant at møde hold, vi ikke kender fra den hjemlige liga, og det bliver forskellige stilarter, der mødes. Det kan kun blive sjovt at se på, og vi håber, at mange tilskuere vil møde op og gøre det til en rigtig hockeyfest, siger sportschef Kim Lykkeskov.

– Sportsligt er der ingen tvivl om, hvad det er, vi sigter efter. Når vi stiller op i sådan en turnering, er det for at vinde. Og det vil kun gøre det ekstra sjovt, hvis det kan ske i en godt fyldt Frøs Arena, siger Lykkeskov.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen tilføjer:

Det er med glæde og stolthed, at vi kan afvikle Continental Cup i Frøs Arena. Når vi nu igen skal spille europæisk ishockey i Danmarks bedste isarena, er det også en god anledning til endnu en gang at sige stor tak til Haderslev Kommune, der bakkede flot op omkring opførelsen af en topmoderne arena.

- Ligeledes må vi takke Vojens Hallerne og det stærke team, der står bag, lige som det her ikke kunne være muligt uden hjælp fra de mange frivillige. Vi håber også, at kommune, medarbejdere og frivillige får nogle fornøjelige dage med ishockey i europæisk topklasse, siger Klaus Rasmussen.


VIDEO: Rungsteds Mikkel Persson gør status Kristian Jensen skal for retten 15. november