"SønderjyskE-ishockey" sagde Mario Simioni om de to sidste perioder i Bitcoin Arena

SønderjyskE var nede i sækken i Rungsted. Udspillet i første periode og bagud 0-2. Det lignede ikke nogen sejr for gæsterne i Bitcoin Arena, men det lykkedes på en eller anden måde for sønderjyderne at få vendt og drejet kampen. Den primære årsag var sønderjydernes "Special Teams":

Ikke blot overlevede SønderjyskE adskillige boxplay-situationer, alene seks minutters undertal i første periode, gæsterne i Rungsted i går leverede ligeledes tre mål i overtal. 

- Det var en storslået comeback i anden periode. Meget solidt. Det var helt enkelt "SønderjyskE-ishockey". Det betød ikke så meget, at vi ikke havde vundet i Rungsted i den her sæson.

- Vi har vundet tre af de seneste fire kampe mod dem, og det har givet os selvtillid. Jeg bad spillerne om at arbejde på samme måde som til Final4 og i kvartfinalerne mod Herning. Så er det lige meget, om vi spiller hjemme eller ude, sagde Mario Simioni til Der Nordschleswiger efter kampen, men havde naturligvis også en anmærkning omkring de første 20 minutter.

- Næste gang skal vi være klar til alle 60 minutter, ikke blot 40 minutter. Det må ikke ske igen med sådan en første periode. Ros til vores Special Teams, der scorede alle tre mål i powerplay og når vi er så skarpe i undertal og målmanden også er solid, så finder man en vej til at vinde ishockeykampe. En vigtig sejr, men der er lang vej forude, konstaterede SønderjyskE-træneren overfor Der Nordschleswiger. 


AALBORGS VILDE 20 SEKUNDER - de tre hurtigste mål nogensinde? Skarpt sønderjysk comeback: 3-2-sejr over Rungsted