975 tilskuere så hjemmeholdet overraske mod topholdet fra Aalborg

Rødovre Mighty Bulls – Aalborg Pirates 3-2 (1-0, 1-1, 1-1) 

Topholdet fra Aalborg lagde piratskibet til kaj i Rødovre Centrum Arena denne aften til en fredagskamp i fodboldens skygge, mod de lokale tyre.

Rødovre Mighty Bulls kan godt bide fra sig, det viste de senest midt på ugen i Esbjerg, men med alle forbehold en svær opgave i aften mod topholdet. ”Vilje til sejr” er et af hjemmeholdets slogans, og det blev udslagsgivende på en aften, hvor modstanderen skød og skød uden held, og hvor Rødovres større vilje blev afgørende.

For at sætte gang i den startede det med brandalarm og evakuering af hallen. Starten blev udskudt et kvarter.

Det var som forventet gæsterne der lagde pres på fra første fløjt, men hjemmeholdet med William Rørth i spidsen stod godt imod. Syv minutter spillet og Rødovre havde stadig deres første afslutning til gode.

Mulighederne for piraterne var utallige, men skarpheden manglede i den grad. Den havde tyrene, der med deres første skud bragte sig foran. Det var Christian Juhl Thunbo, der overlistede Albert Adamsen i Aalborgkassen, - ganske ufortjent, men sådan er ishockey, alt kan ske.

Scoringen sendte Aalborg i et endnu højere tempo stadig uden skarphed, og Rødovre kunne skøjte til første pause med en sensationel føring trods massivt overtag til gæsterne.

Anden periode fortsatte hvor første slap, men med den forskel at hjemmeholdet havde flere store muligheder for at fordoble scoringen, men halvvejs tog Rødovre kampens første udvisning.

Det forhindrede dog ikke hjemmeholdet i at sætte en scoring i undertal. Denne gang var det den hyperfarlige kæde med Sami Moilanen og Marcus Almquist, der med førstnævnte som skarpretter scorede.

Kort efter kom gæsterne også på tavlen, da Thomas Spelling løb fra hjemmeholdet og lagde pucken under keeperen til en reducering. Ganske fortjent set i relation til spillets fordeling.

Tredje periode var med to mandskaber, der ville frem over isen og gerne med afslutninger fra alle vinkler. Der var ingen tvivl om begge holds intentioner, men det var ikke hver gang evnerne rakte.

Hjemmeholdet bed godt fra sig, og tillod meget lidt fra gæsterne, og med en storspillende William Rørth i buret skulle der noget ekstra til for en scoring.

Med godt to minutter tilbage på uret trak gæsterne deres timeout tog keeper ud for at fremtvinge en udligning, men med 50 sekunder inden slut, sendte Marcus Kjær Almquist skiven i den tomme kasse til hjemmeholdets tredje mål.

Scoringen blev betvivlet af gæsterne, der udfordrede dommerne, der fastholdt dommen på banen.

Med tretten sekunder kom der en reducering mere fra topholdet, der stadig spillede uden keeper, men er kom ikke flere scoringer i en til tider medrivende kamp. Det var Tommy Giroux der stod for scoringen.

Nøgletal: 10 skud, tre mål og en udvisning til Rødovre. 48 skud, to mål til Aalborg, der ingen udvisninger tog.


Frederikshavn ødelagde fredagsfesten på Fyn Blue Fox på europæisk eventyr: I aften gælder det italienerne