Aalborg-angriberen døjer med hjernerystelsen, han pådrog sig efter TJ Moores tackling fredag aften

Thomas Spelling er fortsat ude af Aalborgs holdopstilling i aften i Rødovre. Aalborg-angriberen - utvivlsomt en af Metal Ligaens allerbedste, døjer stadig med efterveerne fra den tackling, T.J. Moore satte højt på Spelling i kampen i Bitcoin Arena. 

Spelling er irriteret over tacklingen, som han i dagens udgave af Nordjyske kalder en svinestreg. 

- Jeg ved, at han (TJ Moore) er ikke er en type, der render og laver svinestreger, men det ændrer ikke på, at jeg ikke synes, at den tackling var ok, siger Thomas Spelling til avisen. 

- Det går fremad, men med hovedskader er det desværre svært at vide, hvor lang tid det tager. Jeg ligger stadig derhjemme i et kedeligt soveværelse og venter på at få lov til at komme lidt ud igen, men så længe jeg synes, at jeg kan mærke, at det går fremad, er jeg positiv, siger Thomas Spelling til Nordjyske. 

Spelling ligger for øjeblikket med 30 point i 24 kampe for Aalborg og har i store dele af sæsonen domineret i kæden sammen med Felix Scheel og Pierre-Olivier Morin.

Den kæde er for øjeblikket brudt op. Spelling håber og tror på at være tilbage i julekampen mod Frederikshavn, som han nødig vil gå glip af. 


OPTAKT: SønderjyskE-Frederikshavn Simioni: For mange koncentrationssvigt