For meget op og ned for sønderjyderne i første halvdel af sæsoner, siger sønderjydernes træner

SønderjyskE har ikke ligefrem været til at stole på i den her sæson. I øvrigt som mange andre af Metal Ligaens mandskaber, der har kørt op og ned i bølger. Men sønderjyderne mangel på konstante præstationer er ikke noget, der har huet træner Mario Simioni, siger han til dagens udgave af JydskeVestkysten.

- Vi er med i alle kampe, men vi har haft kampe, hvor vi har spillet godt, været foran, og så har koncentrationen svigtet. Det er sket alt for ofte. Skal vi have en god anden halvdel af sæsonen, skal der være færre af den type svigt, siger Simioni til avisen.

- Vi taler meget om det, men jeg har ikke noget svar på, hvorfor det sker. Men det er en bekymring, for det koster kampe, lyder det fra træneren, der ikke helt vil kalde første halvdel af grundspillet for godkendt. 

Han håber også på bedre præstationer på hjemmebane.

- Det har været frustrerende for os som hold og frustrerende for fansene. Ligeså trætte de er af det, lige så trætte er vi af det. Vi går ikke på banen for at tabe med vilje for at gøre fansene sure, siger han til JydskeVestkysten inden aftenens hjemmekamp mod Frederikshavn. 

Den begynder 19:30 og sendes på TV2 Sport. 


Thomas Spelling ude på ubestemt tid - men håber på julekampe OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates