En snert af gamle dage på din skærm, når Herning og Esbjerg tørner sammen

Der bliver færre af dem, der stadig holder ved og rent faktisk har været til stede ved de gode, gamle klassikere mellem Herning og Esbjerg i 90'erne, men dem, "der var der", husker stadig de kampe som noget helt unikt. 

Nu er vi mange sæsoner længere fremme, men alligevel taler vi ofte om og tænker os tilbage til de dage, hvor lægterne var fyldt i Esbjerg og Herning, hver gang rivalerne tørnede sammen.

Så er der noget specielt over gul mod blå, Blue Fox mod Energy, Midtjylland mod Vestjylland. En gnist, der aldrig bliver slukket, så længe Esbjerg og Herning er i Danmarks bedste ishockeyliga.

TV2 Sport er på plads i aften, når gnisten tændes igen i kampen om placeringerne blandt de fire bedste og dermed også en hjemmebane i kvartfinalen, hvor de to hold sagtens kan tænkes at tørne sammen.

Studiet åbner 20:20, når Jimmy Bøjgaard og hans altid kompetente mandskab tager imod seerne og guider igennem begivenhederne i Granly Hockey Arena. 

- Det betyder intet, at vi spiller lidt senere end normalt. Man skubber bare dagens programpunkter lidt. Det er ikke noget, der stresser på nogen måde, siger Hernings Markus Jensen til Herning Folkeblad. 

Og dermed er der altså bagt op til et brag i Esbjerg. Se med derhjemme. 


Odense Bulldogs henter to nordamerikanere OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox