Tre nederlag på stribe gør situationen vanskelig for Olaf Ellers mandskab

Det danske U20-landshold - med masser af Metal Liga-spillere på holdet - kæmper for øjeblikket hårde kampe i Bitcoin Arena, hvor situationen i aftes blev forværret med et nederlag til Kasakhstan.

Gæsterne vandt 4-1 i en kamp, hvor Danmark slet ikke nåede højderne fra aftenen forinden, hvor oprykningsfavoritterne fra Letland blev presset til det yderste. Danmark var uheldige med et knapt nederlag til Letland (4-5), men mod Kasakhstan var der ting, der ikke fungerede, hvilket træner Olaf Eller pointerede efter kampen.

- Vi nåede desværre slet ikke samme niveau som mod Letland, og vi fik en dårlig start på kampen. Samtidig var vores powerplay ikke godt nok, og det koster, konstaterede han.

Dermed ligner det nu en "nedrykningsfinale" på lørdag mod Ungarn, forinden møder danskerne dog Norge i aften, og kampene mod rivalerne plejer altid at tænde noget ekstra i et dansk landshold. Forhåbentlig også i aften, så forudsætningerne frem mod Ungarns-kampen kan blive forbedret. 

Hviderusland ligger nu bedst i svinget med 9 point, mens Letland, Norge og Kasakhstan står med 6 point. Nederst altså Danmark og Ungarn uden point. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital OPTAKT: Odense Bulldogs-Frederikshavn White Hawks