Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Frederikshavn kom forrygende fra land efter en længere kamppause, da det for et par dage blev til en stensikker 4-0-sejr over Esbjerg. Dermed bevarede nordjyderne lidt ro i forhold til top fire-placeringerne, og White Hawks-mandskabet fik pumpet ny optimisme ind i truppen efter et par dårlige kampe mod Rungsted.

Der var masser af gode takter hos Frederikshavn, der stod godt i defensiven og også fik mål og point af nogle af de spillere, der forventes at "løfte produktionen" hos White Hawks. 

I aften kommer nordjyderne op mod et Odense-hold, der nøjagtig som Frederikshavn for nylig mod Esbjerg kommer fra en længere kamppause. 

Vi tabte den første kamp mod Frederikshavn i sæsonen, fordi vi ikke var 100 procent klar fra start, siden har vi vundet to gange på udebane mod dem, og derfor ved vi også, hvad der skal til for at vinde. Vi skal flyvende fra start, holde vore aftaler og turde tage taktstokken, så spillet bliver på vore præmisser - så kan vi også hive tre point hjem, siger Odense-kaptajn Nicolai Weichel til Fyens.dk. 

Her efterlyser han også 60 sammenhængende gode minutter, for Bulldogs har på det seneste været "gode til" at have dårlige perioder i løbet af kampen. Blandt andet røg der altså på den baggrund et point mod Herlev søndag, hvor Bulldogs førte 3-1, men endte med at tabe i straffeslag.

Det forventer vi: Et Odense-mandskab, der kommer med tung fysik og vil forsøge at kyse gæsterne på den måde. Rent taktisk får vi formentlig at se to hold, der begge vil forsøge at stå sikkert i midtzonen og have primær fokus på defensiven. Spørgsmålet er, hvem der tør åbne op først?

Hold øje med: Mark McNeill med en glimrende kamp for Frederikshavn forleden, hvor også Aleksi Halme fik sat en kasse. Odense trænger til en storkamp på hjemmebane fra Sebastian Ehlers, der kan være "dåseåbner" med sine snævre træk.

De indbyrdes kampe: Frederikshavn havde ingen problemer med at vinde 6-1 i Odense i den første kamp mellem de to hold, men siden har Odense altså vundet 3-2 og 2-1 i Frederikshavn. Er udebane nøglen til sejr mellem de to hold?

Skader/karantæner: Frederikshavn er et sted, hvor man kan tale om fuldt hold, medmindre der er opstået problemer siden Esbjerg-kampen, og det samme er Odense næsten. Kun Radek Cip er formentlig på mangellisten hos fynboerne. Derfor yderst interessant at se, hvor de to hold står med og mod hinanden. 

Statistikken: Bortset fra Rødovre på sidstepladsen (45 mål) er Frederikshavn med 67 mål og Odense med 71 mål de to hold, der har scoret færrest mål i løbet af Metal Liga-sæsonen. 

 

 


U20-landsholdet kæmper mod nedrykning i Bitcoin Arena OPTAKT: SønderjyskE-Herning Blue Fox