Se hvilke seks spillere, der er kommet gennem nåleøjet i denne uge

Vi skal naturligvis have udtaget ugens hold for Metal Ligaen efter en uge med masser af god ishockey rundt omkring i hallerne og på TV2 Plays kanaler. Følgende seks spillere er dryppet ind på holdet og specielt på målmandsposten og hos angriberne har det ikke været nogen nem opgave at få brikkerne ind i puslespillet. 

Målmand: Lukas Horak (Herlev) i stærk konkurrence med Adamsen (Odense) og Kruse (Herning) får Horak førstevalget med to sejre over Aalborg og Rungsted og 48 redninger på 50 skud. Tjekkens spil har været forrygende og lagt et godt fundament for Herlevs defensiv. 

Back: Rasmus Nielsen (Herning) Midtjyderne diskede op med stærkt forsvarsspil gennem hele ugen og lod kun en enkelt pind passere i kampene mod Frederikshavn og Odense. Rasmus Nielsen scorede endda i Frederikshavn. 

Back: Victor Panelin Borg (Aalborg): Bundsolid kamp i Vojens fredag aften med +2 på plus/minus-bonen, 22 minutters istid og syv minutters arbejde i boxplay. Aalborg-backerne er på arbejde her i sæsonstarten og klarer det glimrende. 

Forward: Søren Nielsen (Esbjerg) Nok var han ikke på scoringslisten i Rungsted, men Nielsens prægtige aften med fire assister i kampen mod Frederikshavn er nok til at sende ham ind som en af vores tre udvalgte angribere.

Forward: Lucas Andersen (Frederikshavn) Han er en regulær enmands-hær for Frederikshavn for øjeblikket og har virkelig fundet garnet. Hattrick i Esbjerg og enlig målscorer mod Herning. Ligaens måljæger nummer et pt. 

Forward: Matthias Asperup (Herlev) Teknisk stærk, flotte afslutninger, kreativitet og målfarlighed. Forrygende uge for Asperup og Herlev, der også havde flere angrebskandidater til ugens hold. 

Sidste uges hold, som vi ikke nåede at få lanceret:
Målmand: Patrick Galbraith (SønderjyskE) 

Back: Niklas Pavel (Frederikshavn)
Back: Simon Grønvaldt (Esbjerg)

Forward: Brendan Harms (Rødovre)
Forward: Radim Piroutek (Frhavn)
Forward: Kyle Osterberg (Herlev)


Esbjerg afgjorde i knivskarp åbningsperiode OPTAKT: Esbjerg Energy-Herlev Eagles