Se mandagens A-kæde efter ugens kampe i Metal Ligaen

Masser af god underholdning i løbet af ugen i Metal Ligaen - både ude i hallerne og også foran TV2 PLAY, hvor der virkelig har været valuta for pengene, hvis man har fulgt med. Her er de seks spillere, vi har udvalgt til Ugens Hold:

Målmand: Emil Kruse (Herning): Kan du gøre det bedre end Galansky med tre mål imod i tre kampe? Kruses svar: Jeg snupper to kampe uden mål imod. 7-0 over SønderjyskE var relativt uproblematisk for den svenske målmand, men kampen i Rungsted beviste, at Herning ser ud til at have grebet i rigtigt i forsøget på at løfte målmandsposten.

Back: Eemeli Räsänen (Frederikshavn): Stærk defensiv uge af White Hawks med Räsänen som den store spiller. Finnen får fat i utroligt meget og skyder på mål så snart chancen byder sig. Det gjorde den ofte i Odense tirsdag aften, hvor det blev til to mål og en assist. Suverænt den spiller, der tager mest istid for White Hawks.

Back: Patrick Madsen (Herning): Hernings defensiv lukkede fuldstændig ned, og Patrick Madsen ser ud til at have fundet storformen igen. Blandt fine præstationer af Herning-backerne generelt får Patrick Madsen pladsen for to solide indsatser og en scoring mod SønderjyskE fredag aften.

Forward: Søren Nielsen (Esbjerg): Var helt forrygende i Esbjerg fredag aften med to mål og to assister og konstant en udfordring for Aalborg-forsvaret. Fortsatte i begyndelsen af kampen mod Odense, inden han løb tør for kræfter sammen med holdkammeraterne.

Forward: Tobias Ladehoff (Aalborg): Blændende tredje periode i 9-1-sejren over Rødovre, hvor han leverede et klokkerent hattrick, der ikke kunne diskuteres på nogen. Scorede åbningsmålet fredag aften og klikker perfekt med Spelling og Bjorkstrand.

Forward: Mark McNeill (Frederikshavn): Den store stærke canadier virker til at få lidt hård kritik af omgivelserne i Frederikshavn, men tallene i den forgangne uge fortæller, at han har stor værdi. To mål i Odense og +5 gennem ugen. Han ligner en god mand for White Hawks. 


Brandvarm Galansky sikrede Frederikshavn bonuspoint OPTAKT: SønderjyskE-Frederikshavn White Hawks